Завантаження ...
banner
banner

Завищені тарифи на тепло в Ніжині. Справою займається Антимонопольний комітет

Таку інформацію повідомив на своїй сторінці у Facebook народний депутат від нашого округу Валерій Зуб: "У зв’язку із застосуванням завищених тарифів на теплову енергію ТОВ «НіжинТеплоМережі»

НіжинТеплоМережі, тарифи, тепло, справа, Валерій Зуб

Таку інформацію повідомив на своїй сторінці у Facebook народний депутат від нашого округу Валерій Зуб:

"У зв’язку із застосуванням завищених тарифів на теплову енергію ТОВ «НіжинТеплоМережі» в період з 05.01.2019 до 31.12. 2019 сума необґрунтовано нарахованої та стягнутої зі споживачів виручки склала 2265,437 тис. (тобто 2 млн. 265 тис. 437 грн.)

Враховуючи колективне зверненнями жителів м. Ніжина та дані перевірки Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області, мною було направлено депутатське звернення до Кабінету Міністрів України, Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, Антимонопольного комітету України, Державної аудиторської служби України, Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів з вимогою взяти дане питання під особистий контроль, забезпечити захист інтересів споживачів та притягнути винних осіб до відповідальності згідно чинного законодавства України.

Наразі триває збір та аналіз доказів Антимонопольним комітетом України у справах про порушення законодавства про захист економічної конкуренції ТОВ «НіжинТеплоМережі» та виконавчим комітетом Ніжинської міської ради.

Тримаю питання на особистому контролі, буду інформувати і надалі...".

Завтра у міськвиконкомі збирають прес-конференцію, щодо даної ситуації.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: