Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині пройшов І відкритий турнір з вільної боротьби на кубок олімпійської чемпіонки Ірини Мерлені

Турнір на кубок олімпійської чемпіонки Ірини Марлені проходив 23 травня в СК «Зірка», що по вул. Прилуцькій.У змаганнях взяли участь 12 команд з різних міст України

Кубок Марлені, Олег Банков, Ніжин, новини ніжина, ніжинські новини, споркомплекс зірка
Фото зі сторінки Ірини Марлені в соцмережі

Турнір на кубок олімпійської чемпіонки Ірини Марлені проходив  23 травня в СК «Зірка», що по вул. Прилуцькій. Урочисте відкриття спортивного заходу відбулося о 10:00. Спортивна зала, прикрашена блакитно-жовтими кульками, зібрала чимало шанувальників спорту, були серед них і мер міста та його заступники, депутати міської ради, голова районної ради, голова Федерації футболу м. Ніжина, спортивні тренери.

У змаганнях взяли участь 12 команд з різних міст України, в тому числі, і з Ніжина. Учасники – юні спортсмени різних вікових категорій – хвилювалися, але трималися впевнено.

Підтримати їх на відкриття турніру в Ніжині завітали шановані гості: Олімпійська чемпіонка з вільної боротьби Ірина Мерлені, народний депутат України Владислав Атрошенко та популярна співачка Наталія Валевська.

Їх радо зустрічали за щирим українським звичаєм: красиво оздобленим короваєм із дрібкою солі в центрі, квітами та посмішками. Перед початком змагань зі словами підтримки виступила Ірина Мерлені, вона побажала спортсменам вірити у власні сили і впевнено йти до перемоги. Привітали учасників турніру і В. Атрошенко, і міський голова, а Н. Валевська подарувала свої пісні. Оцінювали змагання акредитовані судді. Кубок отримало місто, яке набрало найбільшу кількість балів за медалі.



















Фото зі сторінки Ірини Марлені в соцмережі

Кубок Марлені
Фото зі сторінки Ірини Марлені в соцмережі

Кубок Марлені
Фото зі сторінки Ірини Марлені в соцмережі


nezhatin.com.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: