Завантаження ...
banner
banner

На пішохідному переході потрапив у ДТП 6-річний ніжинець. Оновлено

Сьогодні на пішохідному переході біля площі Заньковецької авто збило 6-літнього хлопчика. Про це в Фейсбук повідомив ніжинець Артем Кушнєров. Завідуюча станції швидкої медичної допомоги

ДТП, перехід, дитина

Сьогодні на пішохідному переході біля площі Заньковецької авто збило 6-літнього хлопчика. Про це в Фейсбук повідомив ніжинець Артем Кушнєров.

Завідуюча станції швидкої медичної допомоги Ірина Корчева сайту mynizhyn.com повідомила: "У дитини закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, садна лобної ділянки голови, закритий перелом правого стегна.У стані середньої тяжкості хлопчика було транспортовано до травматології".

За словами І. Корчєвої, дитина була з батьками. Як трапилося, що дитина потрапила в ДТП – достовірно невідомо.

Офіційну інформацію надали ніжинські правоохоронці:

"Повідомлення від лікарів НЦМЛ отримали о 12. 10, що до травмпункту доставлено дитину 2013 р. н. із  закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, саднами  та закритим переломом правого стегна.

Поліцейським нарядом було задокументовано факт ДПТ на площі Заньковецької біля будинку №10.

Водій авто ВАЗ 2115, рухаючись по проїжджій частині дороги, не помітив дитину, яка перетинала пішохідний перехід і допустив зіткнення. Хлопчикові надають медичну допомогу, а водія авто затримано, він надає свідчення.

Відкрито кримінальне провадження».


Фото Артем Кушнєров
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: