Завантаження ...
banner
banner

Вперше за 50 років капітально ремонтують дорогу від Ніжина до Прилук. Відео

75 кілометрів дороги від Ніжина до Прилук відремонтують за 1 мільярд 400 мільйонів гривень. Так масштабно цю дорогу ремонтуватимуть вперше за останні 50 років, сказала Суспільному

дорога, Ніжин-Прилуки, ремонт

75 кілометрів дороги від Ніжина до Прилук відремонтують за 1 мільярд 400 мільйонів гривень. Так масштабно цю дорогу ремонтуватимуть вперше за останні 50 років, сказала Суспільному фахівець зі зв’язків з громадськістю Служби автомобільних доріг області Аліна Левочко.

На трасі Ніжин-Прилуки черга з автомобілів. Через ремонт дороги облаштували реверсний рух.

Від Ніжина до Прилук відремонтують 75 кілометрів дороги. Гроші - з держбюджету, це понад 1 мільярд 400 мільйонів гривень.

дорога, Ніжин-Прилуки, ремонт

Як розповіла фахівець зі зв’язків з громадськістю Служби автомобільних доріг області Аліна Левочко, ремонтується ділянка дороги від населеного пункту Зруба - пересічення з дорогою Кіпті-Глухів-Бачівськ і до пересічення з дорогою Київ-Суми.

Облаштовуватиметься сама дорога, а також освітлення у населених пунктах. Будуть встановлені відеокамери.

Проклали цю дорогу 50 років тому. З тих пір так масштабно її ремонтують вперше, сказала Аліна Левочко.

Ремонтує дорогу українсько-німецьке підприємство «Автострада». Воно дає гарантію на відремонтовану дорогу 10 років. Поблизу дороги встановили асфальтобетонний завод, що дозволяє швидше проводити роботи.

"Скорочується час подачі готової суміші і ми максимально можемо прискорити і за максимально короткий термін завершити цей ремонт. Не возити за 150-200 км, а тут коротке плече максимум 50 км від Прилук до Ніжина", - розповів майстер асфальтобетоннного заводу Роман Файна.

Відремонтувати 75 кілометрів дороги тут планують за 2 роки. Цьогоріч прокладуть 50 км, решту - наступного року.

Якщо служба автомобільних доріг області отримає цьогоріч повне фінансування і будуть сприятливі погодні умови, здати зможуть восени.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: