Завантаження ...
banner

У Росії виявили розчленоване тіло репера, який родом з Ніжина

30 липня у російському Санкт-Петербурзі знайшли розчленоване тіло українського репера Енді Картрайта (Олександра Юшко). Він родом з Ніжина.Зазначається, що в квартирі на Невському проспекті тіло

репер, вбивство, Росія

30 липня у російському Санкт-Петербурзі знайшли розчленоване тіло українського репера Енді Картрайта (Олександра Юшко). Він родом з Ніжина.

Про це повідомляє Фонтанка.ру.

Зазначається, що в квартирі на Невському проспекті тіло пролежало кілька днів. За попередньою версією, він помер від передозування. Розчленувала тіло його дружина. Як вона пояснила, зробила так, бо не хотіла його безславної смерті.

Напередодні, 29 липня, в поліцію подзвонив адвокат дружини загиблого репера. Він передав її версію, що чотири дні тому її чоловік помер від передозування, вона хотіла приховати тіло, тому його розчленувала, але не могла придумати, як бути далі.

У квартирі дійсно знайшли останки: п'ять пакетів з частинами тіла лежали в холодильнику. Жінку затримали, питання про порушення кримінальної справи поки не вирішене.

З квартири вилучили ніж, молоток, ножівку, таз і дошку.

Енді Картрайт – український андеграундний репер. Він народився 17 серпня 1990 року у Ніжині. Навчався в Ніжинському державному університеті на викладача англійської мови. У 2012 році вийшов його перший сольний альбом «Магия мутных вод». В кінці 2013 року репер записав альбом, після чого його запросили приїхати до Санкт-Петербурга та взяти участь у реп-баттлах Versus Battle. Брав участь у чотирьох Versus Battle.

Джерело: suspilne.media
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: