Завантаження ...
banner
banner

На четвертий день пошуків на Чернігівщині знайшли безвісти зниклого дідуся

В лісі Чернігівського району пошукові групи у складі поліції, рятувальників та громадськості розшукали зниклого 94-річного дідуся. Повідомляє у Facebook Поліція Чернігівської області. За словами заступника начальника Чернігівського

ліс, дідусь, поліція, розшук

В лісі Чернігівського району пошукові групи у складі поліції, рятувальників та громадськості розшукали зниклого 94-річного дідуся. Повідомляє у Facebook Поліція Чернігівської області.

За словами заступника начальника Чернігівського районного відділення поліції Олександра Комлика, 27 липня по допомогу до поліції звернулась жителька обласного центру і розповіла, що зник її батько-пенсіонер, мешканець села Піски, якого немає вже кілька днів.

Поблизу його земельної ділянки розташований ліс. Саме туди й відправилися на пошуки дільничні офіцери поліції, рятувальники та місцеві жителі. Кожного дня до пошуків залучались 10 поліцейських.

На четвертий день пошуків під час прочісування лісового масиву дідуся було знайдено. Він був геть виснажений. Наразі його оглядають медики.

ліс, дідусь, поліція, розшук
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: