Завантаження ...
banner
banner

У Вертіївці невістка побила свекруху, що та потрапила у лікарню

У Ніжинському районі після з’ясування стосунків між невісткою і свекрухою, старша жінка потрапила до реанімації. Невістка затримана міліцією та дає свідчення.

Невістка, свекруха

У Ніжинському районі після з’ясування стосунків між невісткою і свекрухою, старша жінка потрапила до реанімації. Невістка затримана міліцією та дає свідчення.

До чергової частини Ніжинського міськвідділу УМВС в Чернігівській області надійшла інформація з центральної районної лікарні про госпіталізацію непритомної жінки із тяжкими травмами голови.
 
Потерпіла отримала закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та внутрішньомозкову гематому.
 
В ході перевірки працівники міліції встановили, що Вертіївці між двома жінками виникла суперечка на побутовому ґрунті. Слово за слово вона переросла у сварку. В запалі свекруха почала ображати співмешканку сина. У відповідь та відлупцювала свекруху, витягла її за волосся на подвір’я будинку та била кулаком по голові і обличчю.
 
Побивши родичку, зловмисниця залишила її лежати на подвір’ї, а сама пішла з дому далі вживати спиртне. Згодом вона все ж таки зателефонувала співмешканцю та повідомила, що побила його матір. Але син не поспішав викликати карету «швидкої допомоги», і тільки наступного дня, коли жінці стало зовсім зле, чоловік зателефонував медикам.
 
Зловмисницю правоохоронці затримали вдома, у сусідньому селі Бобрик. Вона вже має судимість за нанесення тілесних ушкоджень. Жінка дала свідчення. З місця події вилучено одяг потерпілої та її кривдниці зі слідами бурого кольору.
 
Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження) - карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років.
 
Триває досудове розслідування.
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: