Завантаження ...
banner
banner

Благодійний матч з міні-футболу у стінах НДУ

Сьогодні у спортзалі Ніжинського державного універитету відбувся благодійний матч з міні-футболу між Збірною факультету психології та соціальної роботи та ФК "Спорт" з Чернігова.

Сьогодні у спортзалі Ніжинського державного університету відбувся благодійний матч з міні-футболу між Збірною факультету психології та соціальної роботи та ФК "Спорт" з Чернігова. 

Матч пройшов у рамках міжнародної програми "Футбол, спорт і творчість". Також всі вболівальники мали можливість зробити свій внесок у надання допомоги Макаровій Поліні та Богданенко Марії, які мають тяжкі фізичні захворювання. 

Поєдинок розпочався з помітної переваги гостей, що ледве на призвело до голу у ворота господарів. Це вивело гравців команди психологічного факультету з пасивного стану і вони на контратаці забили перший гол. Після цього ФК "Спорт" перейшли в оборону, хоча й час від часу створювали гості моменти біля воріт господарів, хоч це довгий час і не призводило до голу. В той же час майже кожна друга атака гравців НДУ закінчувалася голом.

Проте після початку другого тайму гості оговталися і на контратаках майже наздогнали господарів. 

Матч закінчився із рахунком 8:7 на користь господарів

 


Ректор університету Олександр Бойко оголошує про початок матчу


Команди перед початком матчу




Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: