Завантаження ...
banner
banner

У четвер відбудеться засідання круглого столу

28 травня о 15.00 в великій залі міськвиконкому відбудеться засідання круглого столу «Взаємодія органів місцевого самоврядування з суб’єктами господарювання з метою покращення господарської діяльності підприємств, організацій та наповнення місцевого бюджету».

28 травня о 15.00 у великій залі міськвиконкому відбудеться засідання круглого столу «Взаємодія  органів місцевого самоврядування з суб’єктами господарювання з метою покращення господарської діяльності підприємств, організацій та наповнення місцевого бюджету».

Засідання круглого столу буде проходити за участі керівників підприємств та організацій, що здійснюють діяльність на території міста Ніжина.
Відкриватиме засідання міський голова Лінник А.В. З темою «Основні тенденції в розвитку бізнесу та роль підприємств, організацій в економічному і соціальному розвитку громади» доповідатиме заступник міського голови Осадчий С.О., «Окремі питання оподаткування і напрямки реформування податкової системи» - заступник начальника об’єднаної податкової інспекції Шовкун С.І.,«Основні засади впровадження в Україні накопичувальної системи пенсійного забезпечення» - начальник управління Пенсійного фонду в м. Ніжині Севостьянчик А.В. До дискусії запрошені керівники підприємств та установ міста. 
Відділ внутрішньої політики
Ніжинської міської ради

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: