Завантаження ...
banner
banner

Авто "швидкої" в Лосинівці – аварійне: люди звертаються до народного депутата

Авто швидкої, яке обслуговує більше 20 районів Ніжинщини, в аварійному стані. Про це в мережі Фейсбук повідомляє ‎Юлія Калута: "На балансі Лосинівського пункту Ніжинського

Лосинівка, авто швидкої, аварійний стан, допомога

Авто швидкої, яке обслуговує більше 20 районів Ніжинщини, в аварійному стані. Про це в мережі Фейсбук повідомляє ‎Юлія Калута:

"На балансі Лосинівського пункту Ніжинського відділення Чернігівського обласного центру екстреної медичної допомоги та катастроф знаходиться одна карета швидкої допомоги (УАЗ 39-62, 2004 року випуску), що обслуговує 24 населені пункти.

На даний час, автомобіль знаходиться в аварійному стані, часто виходить із ладу і ймовірність не вчасно приїхати на виклик дуже велика. 

Переважна більшість нашого населення – люди похилого віку, тому часто звертаються за допомогою. Закупівля автозапчастин та ремонтні роботи відбуваються в основному за рахунок спонсорів.

Ми дуже просимо розглянути можливість щодо придбання нового автомобіля швидкої допомоги для Лосинівського пункту Ніжинського відділення Чернігівського обласного центру екстреної медичної допомоги та катастроф".

mynizhyn.com

Центральне фото з мережі

Лосинівка, авто швидкої, аварійний стан, допомога

Лосинівка, авто швидкої, аварійний стан, допомога

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: