Завантаження ...
banner
banner

На Ніжинщині перевірили готовність навчальних закладів до нового навчального року

Незабаром пролунає шкільний дзвоник, тому створення належних умов для учнів шкіл Ніжинщини є першочерговим завданням. Наразі всі заклади освіти району активно готуються до 2020-2021

Ніжинщина, навчальні заклади, перевірка

Незабаром пролунає шкільний дзвоник, тому створення належних умов для учнів шкіл Ніжинщини є першочерговим завданням. Наразі всі заклади освіти району активно готуються до 2020-2021 навчального року.

Заступник голови райдержадміністрації Людмила Желада побувала у школах та дошкільних навчальних закладах у Кукшині, Колісниках, Ніжинському, Талалаївці, Безуглівці, Липовому Розі, Крутах, Перебудові, Великій Дорозі, Світанку, Галиці, Перемозі, Лосинівці, Данині та Кропивному.

Разом з членами комісії по перевірці готовності навчальних закладів Ніжинського району до нового навчального року оглянула приміщення, пришкільні території, харчоблоки, котельні, ознайомилася з навчальними планами роботи тощо. Особлива увага була приділена перевірці облаштування перших класів відповідно до вимог Нової української школи та проведення навчально-виховного процесу відповідно до рекомендацій Міністерства охорони здоров’я щодо організації протиепідемічних заходів у закладах освіти.

Слід зауважити, що всі керівники, колективи шкіл та дитячих садків відповідально поставилися до підготовки закладів до нового навчального року. Якісно проведено роботи з поточного та косметичного ремонту шкільних приміщень, спортзалів, класів, кабінетів, місць загального користування тощо.

neadm.cg.gov.ua

Ніжинщина, навчальні заклади, перевірка

Ніжинщина, навчальні заклади, перевірка

Ніжинщина, навчальні заклади, перевірка

Ніжинщина, навчальні заклади, перевірка

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: