Завантаження ...
banner

Розірвали «ведмедика»: на Чернігівщині вандали знищили популярну фотозону

У середині цього тижня популярного «ведмедика» під селищем Березна – знищили. «Тюки валяються, але ведмедя розламали повністю. Спершу покрали маленькі тюки, що були на ручках і вухах, а потім

тюки,

У середині цього тижня популярного «ведмедика» під селищем Березна – знищили. 

«Тюки валяються, але ведмедя розламали повністю. Спершу покрали маленькі тюки, що були на ручках і вухах, а потім великі тюки. Частину роздерли, розжбуряли», – так Тетяна, працівниця ТОВ «Березнянське», керівник якого Юрій Ємець виступив ініціатором створення «солом’яного ведмедика», розповідає про знищення популярної фотозони.

Так, частини «ведмедика» зникали і доповнювалися регулярно, адже «проходили» повз нього багато народу, не всі були порядними.

«Гульбища там кожен день. Ну, не може в нас народ цінувати те, що дається. Але взяти і розваляти спеціально, то взагалі жах… Уявіть, в одному великому тюку десь 380 кілограмів. І щоб розірвати… Коли дізналась, я була шокована», – пояснює Тетяна.

Як пояснюють місцеві, «ведмедик» не робився спеціально як фотозона. Це було зроблено просто для душі, родиною директора господарства Юрія Ємця та працівниками агрофірми. Тому якихось планів із відновлення цьогорічного ведмедика чи побудови нової фігури наступного року наразі не анонсують.

Джерело: cheline
ФОТО – Юрій Салівон
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: