Завантаження ...
banner

На дорогах Чернігівщини ліквідовують ямковість

Станом на 14 серпня 2020 року у Чернігівській області на автомобільних дорогах загального користування державного значення ліквідовано 243793,6 квадратних метрів ямковості. Таким чином

Чернігівщина, дороги, ямковий ремонт

Станом на 14 серпня 2020 року у Чернігівській області на автомобільних дорогах загального користування державного значення ліквідовано 243793,6 квадратних метрів ямковості. Таким чином забезпечено проїзд на 1468,9 км автошляхів.

9710 квадратів аварійних вибоїн усунуто впродовж минулого тижня. Це 48,5 км автодоріг.

Впродовж тижня роботи виконувались на наступних автошляхах: Н-27 Чернігів - Мена - Сосниця - Грем'яч, Н-28 Чернігів - Городня - Сеньківка, Р-69 Київ - Вишгород - Десна - Чернігів.

А також на окремих дорогах територіального значення. Серед них, наприклад, цього тижня розпочато ямковий ремонт покриття на дорогах Т-25-35 Козелець - Карпилівка - Сорокошичі та Т-10-08 Київ - Літочки - Кіпті. На ділянці Козелець - Остер ямковість наразі ліквідовано. Також зараз, наприклад, проводяться роботи і на дорозі Т-25-14 Ніжин - Бахмач - Дмитрівка.

Плановий обсяг ямкового ремонту на автошляхах області на наступний тиждень 9646 квадратних метрів.

Шановні учасники дорожнього руху! Служба автомобільних доріг звертається до Вас з проханням бути максимально уважними за кермом, виконувати усі вимоги правил дорожнього руху, обережно об'їжджати ділянки, на яких тривають ремонтні роботи.

Ямковий ремонт - це захід з усунення деформацій покриття, що виконується в рамках експлуатаційного утримання автомобільних доріг для забезпечення безпечного руху автотранспорту. Це тимчасовий захід, який не може замінити поточний середній чи капітальний ремонт, проте збереже дорогу від подальшого руйнування.

Джерело: ukravtodor.gov.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: