Завантаження ...
banner

Обласна служба зайнятості готує кухарів для роботи в Ніжині

70 кухарів підготує Чернігівська обласна служба зайнятості до нового навчального року. Працюватимуть вони в КП «Шкільне» (місто Чернігів) та КТВП «Школяр» (місто Ніжин), що забезпечують гарячим

кухарі, служба зайнятості, навчання

70 кухарів підготує Чернігівська обласна служба зайнятості до нового навчального року. Працюватимуть вони в КП «Шкільне» (місто Чернігів) та КТВП «Школяр» (місто Ніжин), що забезпечують гарячим харчуванням місцевих школярів.

Розпочалося навчання цього тижня.

Проводитимуть його викладачі Сумського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Для безробітних це навчання є підвищенням кваліфікації за навчальною програмою «Сучасні вимоги дотримання санітарних норм і правил при організації громадського харчування на підприємствах під час карантинного режиму».

Колишні кухарі відновлять свої знання і отримають нові з охорони праці, основ трудового законодавства, дотримання вимог і правил особистої гігієни працівниками громадського харчування, санітарно-епідеміологічних вимог до транспортування, прийому, зберігання та кулінарної обробки харчових продуктів, роботи на підприємствах та у закладах харчування під час карантинного режиму, профілактики харчових інфекцій та отруєнь тощо. Вчаться безробітні безкоштовно за рахунок Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Джерело: chg.dcz.gov.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: