Завантаження ...
banner
banner

Ніжинський драмтеатр відновлює свою роботу: які вистави покажуть?

Ніжинський академічний український драматичний театр ім.М.Коцюбинського з радістю повідомляє про відкриття свого нового 88 (198) театрального сезону! Про це повідомляє у Facebook Оксана Кравченко у групі

театр, робота, відновлення, вистави
Фото Дениса Скорохода

Ніжинський академічний український драматичний театр ім.М.Коцюбинського з радістю повідомляє про відкриття свого нового 88 (198) театрального сезону!

Про це повідомляє у Facebook Оксана Кравченко у групі Ніжинський академічний український драматичний театр ім.М.Коцюбинського.

У відповідності до наказу Департаменту культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА, після вимушеної перерви спричиненої карантинними обмеженнями у зв’язку з поширенням в Україні захворюваності на COVID-19, колектив театру відновлює свою творчу роботу.

Наразі, з метою недопущення поширення коронавірусної інфекції в будівлі театру, працівниками закладу вживаються усі необхідні запобіжні заходи, зокрема: регулярне проведення дезінфекції внутрішніх приміщень, температурний скринінг на вході до театру, обмеження кількісті людей у театральному приміщенні, забезпечення дотримання санітарної дистанції при розташування глядацьких місць у театральній залі в шаховому порядку, та інші профілактичні заходи.

Подбайте про безпечне дозвілля своїх рідних! Завітайте до театру родиною!

ПЕРЕБУВАННЯ В ЗАХИСНІЙ МАСЦІ НА ТЕРИТОРІЇ ТЕАТРУ ОБОВ’ЯЗКОВЕ!

театр, робота, відновлення, вистави
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: