Завантаження ...
banner
banner

Юні таланти Ніжинської СЮТ стали призерами Всеукраїнської виставки

Ніжинська СЮТ пишається своїми талановитими вихованцями! Призерами Всеукраїнської виставки-конкурсу декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва "Знай і люби свій край"

Ніжинська СЮТ, Всеукраїнської виставка, призери

Ніжинська СЮТ пишається своїми талановитими вихованцями! Призерами Всеукраїнської виставки-конкурсу декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва "Знай і люби свій край" стали троє вихованців СЮТ: Пєхова Крістіна, Піщанська Софія та Старостенко Анастасія.

Діти отримали нагороди від Українського державного центру позашкільної освіти.

Цьогоріч виставка-конкурс проходила у форматі онлайн. Більше 2 тисяч вихованців та учнів закладів позашкільної, загальної середньої та професійної освіти від 6 до 18 років долучилися до участі у заході.

Було зареєстровано 2090 робіт з усіх областей України, а саме були представлені експонати з таких видів мистецтва: художнє різьблення по дереву; гончарство та художня кераміка; художнє плетіння, ткацтво; в'язання спицями, гачком; витинання; художня вишивка; народна лялька; м'яка іграшка; писанкарство; вироби з тіста; вироби зі шкіри; декоративний розпис; бісероплетіння; паперова пластика; вироби з соломки; ізонитка; вироби з природних матеріалів; графіка; живопис; батик.

Юні таланти презентували фотоматеріали своїх робіт в електронному вигляді. Учасники виставки-конкурсу продемонстрували творчу фантазію, високий рівень поданих на конкурс робіт, неповторність та оригінальність задуму в їх виготовленні, пише udcpo.com.ua.

Щиро вітаємо дівчаток та бажаємо нових звершень!

mynizhyn.com

Ніжинська СЮТ, Всеукраїнської виставка, призери

Ніжинська СЮТ, Всеукраїнської виставка, призери

Ніжинська СЮТ, Всеукраїнської виставка, призери

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: