Завантаження ...
banner

Олександр Кодола: "За Майбутнє - партія, яка об’єднує українців"

Відомого чернігівського політика, народного депутата України VIII скликання Олександра Кодолу обрано головою Чернігівського обласного осередку політичної партії "За Майбутнє". На переконання політика

ПОЗИЦІЯ


Олександр Кодола, партія, За Майбутнє

Відомого чернігівського політика, народного депутата України VIII скликання Олександра Кодолу обрано головою Чернігівського обласного осередку політичної партії "За Майбутнє".

На переконання політика ця партія чи не єдина в Україні, яка сьогодні формується безпосередньо за ініціативи представників місцевих громад. І йому, як депутату-мажоритарнику з великим досвідом роботи безпосередньо з громадами, дуже імпонує ідеологія державотворення саме від громад до центру.

- Головною перевагою Партії "За Майбутнє" є те, що ця партія формується за ініціативи активних представників громад, які мають успішний як професійний досвід , так і досвід управління. Саме такі люди мають замінити чинну владу, яка показала некомпетентність і непрофесіоналізм. Своїм завданням у партії я бачу розбудову рідної Чернігівщини, - прокоментував політик своє рішення приєднатися до нової політичної сили.

За словами Олександра Кодоли, людей, які увійшли до нового партійного об'єднання, він добре знає і поважає.

- В нашій політичній силі згуртувалися люди найрізноманітніших поглядів, але насамперед - це патріоти, для яких пріоритет - розвиток нашої держави. Своїм життєвим шляхом вони довели досвідченість, професіоналізм, здатність вирішувати складні завдання та готовність нести відповідальність заради спільного майбутнього, - підкреслив політик.

Перевагою партії «За Майбутнє», Олександр Кодола вважає спрямованість на об’єднання українців.

- Ми не ділимо українців за вірою, мовою, національністю чи соціальним статусом. Ми віримо в силу єднання. Єднання заради майбутнього України, - наголошує він.

Одним із першочергових завдань, які ставить перед собою нова політична сила є - участь у виборах до місцевих рад в жовтні цього року.

- Наша команда на місцевих виборах буде висувати кандидатів на всі рівні місцевої влади: до обласних, районних рад та рад територіальних громад. Тому ми запрошуємо до нас усіх, хто має професійний досвід, не боїться гострої політичної боротьби, добре знає проблеми своїх громад і бачить шляхи їх вирішення. Важливо, щоб вони мали авторитет і повагу земляків, - говорить голова Чернігівського осередку партії "За Майбутнє".

Місцеві вибори – це перший крок до отримання представництва в органах центральної влади, без якого неможливо відстоювати національні інтереси, захищати розвиток вітчизняного виробництва.

- Саме тому ми закликаємо усіх активних, цілеспрямованих, людей приєднуватися до нашої команди, щоб творити майбутнє і громад, і України разом, - говорить Олександр Кодола.

Заступником лідера обласної організації партії "За Майбутнє" став 52-річний Сергій Сергієнко (депутат Чернігівської обласної ради VI-VII скликань, В 2016-2019 рр. заступник голови Чернігівської облдержадміністрації, який має значний господарський і політичний досвід).

Довідково: Олександр Кодола, 38 років, має значний досвід громадської та політичної діяльності, в активній політиці з початку 2000-х років. Був першим заступником голови Чернігівської обласної ради. Народний депутат України VIII скликання, обирався по 209 ВО. За час своєї депутатської каденції входив у п'ятірку найбільш ефективних депутатів-мажоритарників Парламенту.

Пресслужба Чернігівської обласної організації партії "За Майбутнє"
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: