Завантаження ...
banner

Відтепер консультація і огляд у лікарів в Ніжинській міськлікарні платні

Сьогодні, 27 серпня, на черговому засіданні виконавчого комітету розглянули і прийняли рішення "Про встановлення тарифів на платні медичні послуги з консультативних прийомів лікарів-спеціалістів

тарифи, медичні послуги, міськлікарня

Сьогодні, 27 серпня, на черговому засіданні виконавчого комітету розглянули і прийняли рішення "Про встановлення тарифів на платні медичні послуги з консультативних прийомів лікарів-спеціалістів за зверненням громадян, що надаються без направлення лікаря, зокрема із застосуванням телемедицини, комунальному некомерційному пірприємству "Ніжинська центральна міська лікарня імені Миколи Галицького".

Повідомляє mynizhyn.com.

Такі тарифи затверджують вперше. Раніше медична послуга у вигляді консультації лікаря була безкоштовною і з направленням і без. Оскільки Ніжинська ЦМЛ стала підприємством тепер консультативний прийом у лікаря без направлення буде платним. 

Зауважимо, що найдорожче коштує консультативний прийом у лікаря-ортопеда травматолога першої категорії - 160 грн. Найдешевше, а саме 70 грн коштує консультативний прийом у лікаря-кардіолога без категорії.

Із затвердженими тарифами можна ознайомитися нижче (тарифи вказані без ПДВ, яке також буде нараховуватись):

тарифи, медичні послуги, міськлікарня




Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: