Завантаження ...
banner

У Ніжині пенсіонерів хочуть возити безкоштовно, аби розвантажити автобуси у часи пік

Про це на черговому засіданні виконавчого комітету повідомив заступник міського голови Григорій Олійнник. Наразі у Ніжині спостерігається значний ріст захворюваності на COVID-19

пенсіонери, проїзд, розмежування, пільга, коронавірус

Про це на черговому засіданні виконавчого комітету повідомив заступник міського голови Григорій Олійнник. 

Наразі у Ніжині спостерігається значний ріст захворюваності на COVID-19. І щоб хоч трохи зменшити скупчення людей у громадському транспорті, в місті хочуть розмежувати потоки у транспорті задопомогою додаткових пільг на перевезення для пільгових категорій населення.

Повідомляє mynizhyn.com.

Це в основному стосується людей похилого віку, які зранку у час пік також їдуть в автобусах і маршрутках.

Тому для пенсіонерів хочуть зробити безкоштовний проїзд у певний час доби, не в часи пік, щоб зранку, коли всі їдуть на роботу, і ввечері, коли всі повертаються додому, розвантажити громадський транспорт.

Наразі підготовлений відповідний проект рішення.

Григорій Олійник також розповів, що за час карантинних обмежень перевізники несуть значні збитки. Це зі слів самих перевізників. Існує нестача коштів, які міська рада виділяє на компенсування пільгового проїзду. Тому питання на даний момент відтерміновується, але тримається на контролі

"Ми маємо за мету створити такі умови, щоб розмежувати пасажиропотік, зменшивши наплив пасажирів у певний час доби", - зазначив Григорій Миколайович.

Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: