Завантаження ...
banner
banner

Одна із ніжинських шкіл точно розпочне навчальний рік дистанційно

Рішенням технічної наради рекомендовано відтермінувати початок навчального процесу у приміщенні Ніжинської ЗОШ №10 до 13 вересня 2020 року. Вчора, 25 серпня, у стінах навчального закладу

школа №10, навчання, дистанційно

Рішенням технічної наради рекомендовано відтермінувати початок навчального процесу у приміщенні Ніжинської ЗОШ №10 до 13 вересня 2020 року.

Про це повідомляє nizhynnews.com.

Вчора, 25 серпня, у стінах навчального закладу відбулося засідання технічної наради за участі першого заступника міського голови Григорія Олійника, заступника начальника управління освіти Надії Пономаренко та в.о. директора школи Сергія Никонця. Крім того участь у засіданні брав підрядник, який і доповів про хід робіт у школі.

Згідно графіку підрядник має закінчити роботи у жовтні 2020 року, основні роботи по реконструкції даху мали бути завершені до 1 вересня 2020 року.

Через погодні умови, з огляду на те, що протягом двох останніх днів містом пройшли дощі, та через те, що в ході робіт виникли інші непередбачувані додаткові роботи, які були з’ясовані у період демонтажу старих конструкцій даху, роботи в цьому напрямку було призупинено та відтерміновано.

А також виникла необхідність додаткового облаштування вхідних вузлів в приміщенні школи.

Крім того, через проведення будівельних робіт на території школи, внутрішнє подвір’я закладу ще використовується як будівельний майданчик, де розміщено будівельну техніку та будматеріали.

При обстеженні четвертого поверху приміщення було виявлено пошкодження стелі. У зв’язку із чим виникла потреба у додатковому ремонту.

Тож рішенням технічної наради було рекомендовано провести ремонт стелі у кабінетах четвертого поверху. Проте дані роботи не входять у вартість робіт по проекту, тож кошти мають бути виділені із міського бюджету. А це майже 100 тисяч гривень. Тож міська влада шукає шляхи вирішення цього питання.

З огляду на вище вказане 26 серпня у школі відбулася зустріч адміністрації закладу із батьками та класними керівниками учнів цієї школи.

На всі питання, що виникали з боку батьків та вчителів школи, було надано вичерпні відповіді. Сергій Віталійович познайомив батьків майбутніх п’ятикласників із класними керівника та побажав учнім, батькам та вчителям плідної співпраці.

Батьки, разом із адміністрацією закладу, вивчивши проблему, що постала перед всіма учасниками навчального процесу цієї школи, дійшли висновку відтермінувати навчальний процес в приміщенні до 13 вересня 2020 року. Проте навчальний процес протягом цих двох тижнів триватиме дистанційно. Дане рішення буде донесено до всіх учнів та батьків класними керівниками.

Адміністрація школи просить батьків та учнів поставитися із розумінням до ситуації що склалася!

Вікторія Коломійченко для nizhynnews.com

школа №10, навчання, дистанційно

школа №10, навчання, дистанційно

школа №10, навчання, дистанційно

школа №10, навчання, дистанційно

школа №10, навчання, дистанційно

школа №10, навчання, дистанційно

школа №10, навчання, дистанційно
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: