Завантаження ...
banner
banner

Знайшовся бажаючий придбати колишню лабораторію у Ніжині

Сьогодні, 27 серпня, на черговому засіданні виконавчого комітету також прийняли рішення "Про приватизацію нежитлової будівлі, що розташована за адресою: м. Ніжин, вулиця Успенська, будинок 8

аукціон, лабораторія, будівля, ціна

Сьогодні, 27 серпня, на черговому засіданні виконавчого комітету також прийняли рішення "Про приватизацію нежитлової будівлі, що розташована за адресою: м. Ніжин, вулиця Успенська, будинок 8, шляхом викупу".

Повідомляє mynizhyn.com.

Нагадаємо, що перший аукціон, де ціна була близько мільйона не відбувся через відсутність учасників. Тому стартову ціну будівлі, що розташована на вулиці Успенська, 8 було знижено.

Раніше ми писали: Вже не мільйон: ціну за колишню лабораторію у Ніжині знизили 

Під час другого аукціону завку на участь подав лише один учасник - Віталій Кубрак, колишній депутат Ніжинської міської ради, власник будівельної фірми. Деталі аукціону можна переглянути за посиланням: https://prozorro.sale/auction/UA-PS-2020-08-05-000144-3 

аукціон, лабораторія, будівля, ціна

Тож земельну ділянку площею 0,0622 га і будівлю колишньої лабораторії продадуть за 501 тисячу грн. Дане рішення члени виконавчого комітету підтримали одноголосно, оскільки вразі неприйняття даного рішення, будівля знову б пішла на аукціон з ще нижчою вартістю.

Варто зазначити, що дана будівля аварійна і тому однозначно потребує демонтажу. А земельна ділянка досить приваблива, оскільки розташована у спальному районі в центрі міста.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: