Завантаження ...
banner
banner

До кінця 2020 року Наталії Чистяковій мають придбати квартиру в Ніжині

Сьогодні на 77 черговій сесії Ніжинської міської ради депутати розглянули і прийняли рішення "Про внесення змін до Міської цільової програми придбання житла на 2020 р.". Дана програма стосується

Наталія Чистякова, квартира, придбання, бюджет

Сьогодні на 77 черговій сесії Ніжинської міської ради депутати розглянули і прийняли рішення "Про внесення змін до Міської цільової програми придбання житла на 2020 р.". Дана програма стосується придбання квартири для чемпіонки Європи з дзюдо серед юніорок Наталії  Чистякової.

Повідомляє mynizhyn.com.

Як пояснив Анатолій Лінник, зміни до програми вносяться, оскільки квартиру для чемпіонки з дзюдо планувати придбати у новобудові, але новобудова ще не введена в експлуатацію і є питання часу, коли це відбудеться. Тому, аби уникнути ризиків, буде розглядатись можливість придбання квартири для Наталії Чистякової і на вторинному ринку.

Фінансування даної програми здійснюється за рахунок коштів бюджету Ніжинської міської територіальної громади, а також інших джерел фінансування, не заборонених чинним законодавством. Видатки на виконання Програми передбачаються при формуванні показників бюджету, виходячи з реальних фінансових можливостей у бюджетному періоді. 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: