Завантаження ...
banner
banner

Підприємиця з Ніжина має компенсувати кругленьку суму за газ

За 8 місяців цього року в лабораторіях з повірки лічильників газу АТ «Чернігівгаз» було проведено 477 експертиз. У 43-х випадках фахівці виявили несанкціоновані втручання в роботу лічильників,

лічильники газу, підприємиця, додатковий елемент, порушення

За 8 місяців цього року в лабораторіях з повірки лічильників газу АТ «Чернігівгаз» було проведено 477 експертиз. У 43-х випадках фахівці виявили несанкціоновані втручання в роботу лічильників, через які компанія зазнала загалом 400 тисяч гривень збитків. Споживачі, які їх завдали, мають їх компенсувати.

Одне із найдорожчих для самої ж себе втручань здійснила приватна підприємиця з Ніжина, яка є комунально-побутовим споживачем газу. Вона втрутилася в обліковий механізм свого лічильника. Порушення фахівці компанії запідозрили через невідповідність обсягів спожитого газу, які вказувала споживачка, площі помешкання.

Як з’ясувалося під час екпертизи, вона дійсно встановила додатковий елемент, не передбачений заводською конструкцією лічильника, в його обліковий механізм для зупинки. В результаті таких дій вона має компенсувати 70 тисяч гривень збитків, в тому числі вартість газу, який використала без обліку.

Джерело: val.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: