Завантаження ...
banner
banner

Олександр Кодола – партія «ЗА МАЙБУТНЄ» йде на вибори, щоб перемагати! Фото. Відео

Партія «За Майбутнє» братиме участь у наступних виборах до місцевих рад і буде боротися за максимальну кількість депутатських мандатів у радах всіх рівнів по всій території України. Наступний крок

ПОЗИЦІЯ


Олександр Кодола, За Майбутнє, партія

Партія «За Майбутнє» братиме участь у наступних виборах до місцевих рад і буде боротися за максимальну кількість депутатських мандатів у радах всіх рівнів по всій території України. Наступний крок – участь у парламентських виборах. Такі амбіційні цілі на установчому з’їзді Партії, що відбувся 27 серпня в столиці, озвучив її лідер Ігор Палиця.

Свідками цієї промови, в якій прозвучали також базові принципи програми Партії «За Майбутнє», стали близько 900 учасників з’їзду з усіх куточків нашої держави. В тому числі, і чисельна делегація від Чернігівщини. Серед них – діючі мери та кандидати на посади мерів, голів ОТГ, освітяни й лікарі, службовці та правоохоронці, підприємці й аграрії.


Фактично цей з’їзд дав сигнал до початку виборчих перегонів для членів партії, які готові реально змінювати владу й впливати на регіональну політику.

Олександр Кодола, За Майбутнє, партія

Про економічний прагматизм

Останнім часом я та мої колеги чуємо багато запитань «чому?», — звернувся до присутніх делегатів Ігор Палиця. — Чому ви вирішили створити нову партію? Чому збираєте людей, адже вас ніхто не знає і до вас ніхто не піде. Були й інші «чому?» А моє пояснення хоч і різке, але щире: тому що нас все дістало. Дістав непрофесіоналізм урядів та політиків, через яких занепадає економіка, скорочується населення, молодь виїжджають за кордон. «За МАЙБУТНЄ» об’єднала успішних людей, господарників, фахівців, які мають досвід і розуміють шляхи вирішення проблем.

За словами Ігоря Палиці, серед пріоритетів Партії «За Майбутнє» — освіта, наука та культура. Але основним має бути економічний прагматизм.

Після перемоги наша партія захищатиме кожного українця, який хоче займатись бізнесом — від малого підприємця, середніх і великих підприємств. Партія відстоюватиме зниження податків. Ми повинні і головне — здатні стати конкурентоспроможними у світовій  економіці. Це для нас завдання номер один. Бо головна проблема країни – пусті бюджети. Нема робочих місць – нема податків, нема розвитку.

Про спільні цінності

Щодо зовнішньополітичного курсу, то шляхи виходу з кризи у зв’язку з військовими діями на Донбасі, на думку лідера нової політсили, має напрацьовувати парламент спільно з експертами. Далі рішення має ухвалювати народ України через референдум. А всі переговори на міжнародному рівні повинні вестися відкрито й лише в інтересах України.

У нас у всіх різне минуле, у всіх різні герої, — підкреслив Ігор Палиця. — Хтось розмовляє вдома російською, а хтось – угорською чи румунською. І це прекрасно! У нас в Україні більше 130 національностей. Хіба ми маємо розділяти всіх на щирих і не щирих українців? Зазначу, що офіційною державною мовою є та буде українська – сьогодні ні в кого не виникає сумнівів з цього приводу. Я вважаю так: Україна існує для тих, хто її любить, хто хоче бачити її сильною. Це наші базові бачення партії. Будемо впевнено рухатися вперед, у наше майбутнє!

Зворушливим і водночас сильним був виступ очільниці Жіночого Руху «За Майбутнє», народної депутаткиVIII-го скликання Ірини Суслової. Жіноче крило партії прагне вирішувати ті питання, які традиційно залишаються поза увагою політиків-чоловіків. Йдеться про безбар’єрний доступ мам з візочками і людей з інвалідністю на візочка до громадських закладів і установ культури, освіти. Про гідні умови життя та можливості для навчання, змістовного дозвілля для людей старшого віку, реальну боротьбу з домашнім насильством.

Я прийшла працювати до команди, яка прагне зробити політику більш людяною, — зазначила пані Ірина. – Людяність у політиці — це коли мама з візочком, людина похилого віку або людина з інвалідністю не має проходити три кола випробувань аби потрапити у службу соцзахисту або в суд через відсутність пандусів. Це коли пенсіонерка не рахує останні копійки аби заплатити за комунальні послуги, а обирає санаторій для відпочинку. І багато інших питань. Все це реально зробити. І як людина, яка була в політиці, я добре це розумію.

Чому я підтримую діяльність Партії «ЗА МАЙБУТНЄ»?

Олександр Кодола, голова обласної організації Партії:

Мені дуже близька ідея об’єднання українців навколо вирішення інтересів своєї громади, району, області, і зрештою усієї держави. Я вірю, що українці здатні берегти і розвивати свою країну, у нас для цього достатньо сил та можливостей. Головне мати бажання змінювати наше спільне майбутнє на краще. Це можуть зробити професіонали-практики, які і складають основу нашої політичної сили. Але ми готові простягнути руку  всім, кому не байдужа доля свої держави. Разом рухатимемося до перемоги!

Олександр Кодола, За Майбутнє, партія

Вячеслав Неволько, заступник
голови Чернігівського обласного штабу Партії

На з’їзді відбулася відверта розмова спікерів, які висловили бачення нашого спільного майбутнього. Де вкрай необхідно дослухатися до реальних думок і пропозицій звичайних медичних працівників, освітян, майстрів культури, представників багатьох інших надважливих професій. Адже висловлювання «Дістало» декілька разів озвучив лідер Партії Ігор Палиця. 

Олександр Кодола, За Майбутнє, партія
 
Вікторія Сидорова, координаторка жіночого руху «ЗА МАЙБУТНЄ» на Чернігівщині:

— Я вважаю, що в політиці має бути більше жінок. Нам треба долати комплекси меншовартості. Ми достатньо розумні, працелюбні, освічені й досвідчені. Хіба це справедливо, що в структурі населення нашого міста та області понад 50% — жінки, а на рівні міської та обласної рад – всього 15-20 відсотків?

А чи багато жінок ви знаєте серед мерів, голів ОТГ, керівників потужних підприємств, установ, банків, фермерських господарств? Хоча на рівні дрібного та середнього бізнесу, серед працівників апарату рад, управлінь вони переважають. Вочевидь, можуть, знають. То в чому ж причина? Що заважає? Гадаю, ми досі живемо в «чоловічому світі» та в полоні стереотипів. На цю ситуацію можна впливати, якщо ти у владі.


Наталя Даценко, м. Новгород-Сіверський учасниця з’їзду:

— Кажуть, усе на світі робиться заради жінки. Але так чомусь нерідко виходить, що «ощасливлюють» жінку, не питаючи її. Тому партія «За майбутнє» мені близька по духу, бо має жіноче крило, яке займатиметься актуальними питаннями.

Наприклад, чи реально в декретній відпустці вижити жінці з дитиною на 800 гривень щомісячної допомоги? Чому наявність маленької дитини зачиняє перед тобою двері, навіть якщо ти гарний спеціаліст? Хіба так держава повинна дбати про збереження і приріст населення, яке катастрофічно зменшується? І таких, так званих, «жіночих» питань багато. Їх треба ставити можновладцям й вимагати вирішення.

 
Ми з маленького містечка – Новгорода-Сіверського, але не відчуваємо своєї меншовартості й маємо великі амбіції. Ми важливі та цінні.

Вероніка Приходько, сюжет ТРА "Новий Чернігів"

Олександр Кодола, За Майбутнє, партія

Олександр Кодола, За Майбутнє, партія

Олександр Кодола, За Майбутнє, партія

Олександр Кодола, За Майбутнє, партія

Олександр Кодола, За Майбутнє, партія

Олександр Кодола, За Майбутнє, партія



Олександр Кодола, За Майбутнє, партія
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: