Завантаження ...
banner

Валерій Зуб може проміняти роботу у Верховній Раді на посаду директора Інституту раку

На посаду директора Інституту раку на найвищому рівні розглядається кандидатура нардепа від «Слуги народу» за 209 округом Валерія Зуба. Цю інформацію він підтвердив під час інтерв'ю у програмі

Валерій Зуб, робота, Інститут, Верховна Рада

На посаду директора Інституту раку на найвищому рівні розглядається кандидатура нардепа від «Слуги народу» за 209 округом Валерія Зуба. Цю інформацію він підтвердив під час інтерв'ю у програмі «Виборчий округ» на Суспільному.

«Так, наразі пропозиція залишається в силі. І я думаю чи залишатися депутатом, чи очолити Інститут раку», - каже нардеп.

За його словами, йому більше подобається практична господарська робота.

«Мені подобалося працювати гендиректором чернігівського онкоцентру. І я зробив все, що б цей заклад став одним з кращих в Україні. І теж саме хочу зробити з Інститутом раку, який втратив лідируючі позиції. Мені було б цікаво попрацювати в цьому Інституті», - каже Зуб.

Питання вибору між депутатством та посадою очільника Інституту раку постане після місцевих виборів, які відбудуться 25 жовтня. Зі слів Зуба, головне питання, яке його стримує – виборці 209 округу, які віддали за нього голоси на дочасних виборах у 2019 році.

Якщо нардеп Зуб очолить Інститут раку, йому треба буде скласти мандат нардепа, а за 209 округом відбудуться проміжні вибори.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: