Завантаження ...
banner

Від COVID-19 та супутніх патологій у Ніжинському районі помер чоловік

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА станом на 8 вересня в області зафіксовано 112 нових випадків захворювання COVID-19. З них 21 випадок виявлений у Борзнянському та стільки ж

COVID-19, нові випадки, смерть

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА станом на 8 вересня в області зафіксовано 112 нових випадків захворювання COVID-19.

З них 21 випадок виявлений у Борзнянському та стільки ж у Носівському районах, 18 - у Бобровицькому, 14 - у Чернігові, по 8 випадків у Ніжині та Прилуцькому районі, по 4 випадки в Ічнянському, Ніжинському та Сновському районах, три випадки у Коропському районі, два - у Срібнянському, по одному - у Прилуках, Козелецькому, Менському, Новгород-Сіверському та Ріпкинському районах.

З них 13 перебувають на госпіталізації, решта на самоізоляції вдома.

На жаль, маємо ще один летальний випадок. У Ніжинському районі помер 75-річний чоловік. Він мав супутні патології, що ускладнили перебіг хвороби COVID-19. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким померлого.

Загалом на Чернігівщині 2484 випадків інфікування COVID-19, з них:

– 1079 пацієнтів одужали;

– 1107 — лікується амбулаторно;

– 249 — перебуває на госпіталізації у медзакладах;

– 40 летальних випадків;

– 9 померлих осіб із супутнім діагнозом COVID-19.

За минулу добу проведено 986 тестів (ПЛР та ІФА-тестів).

– За минулу добу зареєстрована рекордна кількість інфікованих коронавірусом. Тож вкотре нагадуємо про  важливість дотримання правил особистої гігієни, соціальної дистанції, виконання рекомендацій МОЗ та уникнення скупчення людей. При наявності перших симптомів коронавірусної хвороби, просимо негайно зателефонувати своєму сімейному лікарю, – наголосив Андрій Прокопенко, голова Чернігівської ОДА.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації
Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: