Завантаження ...
banner
banner

Юні ніжинці стали призерами обласного етапу Всеукраїнського конкурсу "Безпека в житті – життя в безпеці"

У Чернігові на базі навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності були підведені підсумки обласного етапу Всеукраїнського конкурсу "Безпека в житті – життя в безпеці".

15 травня у Чернігові на базі навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності були підведені підсумки обласного етапу Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості "Безпека в житті – життя в безпеці". В ньому взяли участь більше трьохсот творчих робіт з основ безпеки життєдіяльності різного напрямку: малюнки, фотографії, вірші, розповіді, казки, різноманітні вироби. 

Журі, до складу якого увійшли представники відділення Всеукраїнського громадського дитячого руху «Школа безпеки», обласних управлінь ДСНС, а також освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації розглянули роботи та зазначили, що автори та їх керівники підішли до участі в заході відповідально й творчо, а роботи були виконані на високому рівні.


За рішенням журі 2 місце у конкурсі зайняли роботи Насілівської Ірини( Ніжинський обласний педагогічний ліцей), Кривець Марини, (Ніжинський Будинок дітей та юнацтва), Кадюк Маргарита (Ніжинський Будинок дітей та юнацтва), Хомич Лада (учениця ЗОШ № 17). 3 місце дісталося Шейко Валерії, (Гімназії № 3), Горбань Анні, (ЗОШ № 17)


До участі у Всеукраїнському етапі відібрано 79 робіт, до цього числа потрапили і роботи всіх ніжинців, які стали призерами обласного етапу конкурсу. Надіємося, що всі учасники представлять Чернігівщину та отримають високу оцінку своєї майстерності на всеукраїнському етапі. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: