Завантаження ...
banner

На частині вулиці Об'їжджа вже односторонній рух, але деяким водіям до того байдуже

У Facebook в групі Стоп-Рагу Ніжин мешканці міста діляться фото, на яких зафіксовано водіїв, що нехтують правилами дорожнього руху, а саме не дотримуються односторонного руху. Нагадаємо, що по вулиці Об'їжджа на ділянці від

Об'їжджа, односторонній рух, порушення, водії

У Facebook в групі Стоп-Рагу Ніжин мешканці міста діляться фото, на яких зафіксовано водіїв, що нехтують правилами дорожнього руху, а саме не дотримуються односторонного руху. Нагадаємо, що по вулиці Об'їжджа на ділянці від вулиці Сакко і Ванцетті до перехрестя «Учкудук» рух транспорту змінили на односторонній ще на початку вересня. 

Повідомляє mynizhyn.com.


Все через збудований тротуар, який зробили, аби убеспечити пішоходів. Але деякі водії ігнорують односторонній рух і їдуть в дві смуги. Про це також на щотижневій оперативній нараді розповів секретар Ніжинради Валерій Салогуб. Він закликав поліцію звернути на ці порушення увагу і посили контроль за дотриманням правил дорожнього руху на даній ділянці дороги. "По старій звичці там водії на швидкості їдуть, тим паче по відремонтованій дорозі. Тому є можливість винекнення ДТП", - сказав Валерій Володимирович.

Фото Ксенії Подобної і Макса Киричок

Об'їжджа, односторонній рух, порушення, водії
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: