Завантаження ...
banner
banner

У Ніжинській лікарні з COVID-19 лікують тільки жителів нашої громади

Станом на 8.00 год. 16.09.2020 р. в лікарні перебуває на стаціонарному лікуванні 38 пацієнтів з підтвердженою методом ПЛР коронавірусною інфекцією COVID – 19. Повідомляє Ніжинська центральна міська лікарня у Facebook. З них в інфекційному

коронавірус, лікарня, хворі

Станом на 8.00 год. 16.09.2020 р. в лікарні перебуває на стаціонарному лікуванні 38 пацієнтів з підтвердженою методом ПЛР коронавірусною інфекцією COVID – 19. Повідомляє Ніжинська центральна міська лікарня у Facebook.

З них в інфекційному відділенні – 26 пацієнтів, в провізорних відділеннях - 12 пацієнтів з COVID-19.

На стаціонарному лікуванні в лікарні перебуває 43 пацієнти з пневмоніями.

На брифінгу в суботу міський голова зазначив, що пацієнтів, які пройшли інтенсивний курс лікування і стан яких поліпшився й вони можуть доліковуватися в амбулаторних умовах – виписують з лікарні. Та навіть попри те, що ліжко-місця таким чином і звільняються, їх все одно обмаль. І це враховуючи, що починаючи з 17 серпня, до лікарні на стаціонарне лікування привозять виключно жителів нашої громади (іногородніх немає).

Тож прийнято рішення розширити лікувальні площі під  COVID-19 і пневмонію: будуть ще три приміщення (кабінети фізпроцедур) у інфекційному, лор-очному та дитячому відділеннях лікарні. Загалом вдасться додати 12 ліжок. 

mynizhyn.com
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: