Завантаження ...
banner
banner

Майже 200 населених пунктів на Чернігівщині залишились без електрики

Шквальний вітер і грози на Чернігівщині наробили чимало лиха. Негода повалила десятки дерев та пообривала дроти. Станом на 10:00 через стихію були тимчасово знеструмлені 196 населених пунктів, 66 повітряних ліній 10 кВ. Найбільше

вітер, буревій, електропостачання

Шквальний вітер і грози на Чернігівщині наробили чимало лиха. Негода повалила десятки дерев та пообривала дроти. Станом на 10:00 через стихію були тимчасово знеструмлені 196 населених пунктів, 66 повітряних ліній 10 кВ. Найбільше постраждали Городнянський, Козелецький, Менський, Новгород-Сіверський та Ріпкинський райони. Причиною аварійних знеструмлень стали сильні пориви вітру, а також дерева та гілки, які падали на ЛЕП, обриваючи їх. Фахівці розподільної компанії намагаються якомога оперативніше відновити роботу електрообладнання. Задіяно 71 бригаду, 171 робітників та 78 одиниць техніки.

Повідомляє chernihivoblenergo.com.ua.

Просимо з розумінням поставитися до ситуації та вкотре нагадуємо: якщо ви стали свідком пошкодження електрообладнання або ж побачили обірваний провід – одразу ж телефонуйте до кол-центру АТ 'Чернігівобленерго': 0 800 210 310 та (0462) 772-901 - пункт меню 1 - повідомити про аварію. Лінія працює цілодобово!

Не наближайтеся до обірваного проводу ближче, ніж на 8 м, адже він може бути під напругою. Попередьте оточуючих про небезпеку, щоб інші люди не потрапили під дію електричного струму.

вітер, буревій, електропостачання
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: