Завантаження ...
banner
banner

Ніжинський міський ліцей увійшов в ТОП-200 шкіл України за результатами ЗНО

Ніжинський ліцей Ніжинської міськради Чернігівської обл. при Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя єдиний з ніжинських навчальних закладів увійшов в ТОП-200 шкіл України

Ніжинський міський ліцей, рейтинг, ЗНО

Ніжинський ліцей Ніжинської міськради Чернігівської обл. при Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя єдиний з ніжинських навчальних закладів увійшов в ТОП-200 шкіл України за результатами ЗНО 2020 року і посів 45 місце.

Повідомляє mynizhyn.com.

У рейтинзі шкіл Чернігівської області 2020 року Ніжинський міський ліцей посів перше місце з великим відривом від інших навчальних закладів області. 5 місце у цьому рейтинзі посів Ніжинський обласний педагогічний ліцей Чернігівської обласної ради. 22 місце у Ніжинського медичного коледжу Чернігівської обласної ради.

Ніжинська ЗОШ №15 посіла 44 місце, гімназія №3 - 52, а ЗОШ №9 - 62 місце.

У рейтинзі шкіл за результатами ЗНО з української мови 2020 Ніжинський міський ліцей посів 28 місце, а за результатами ЗНО з хімії 2020 року - 18 місце.

Вітаємо випускників, педагогічний колектив і директора Ніжинського міського ліцею Світлану Алєксєєнко! 

На засіданні виконавчого коиітету один із заступників міського голови зазначив, що неодноразово до Чернігівської ОДА відправляли листи з проханням відзначити директора Ніжинського міського ліцею. Але відповіді досі не отримали. Анатолій Лінник сказав, що це вже можна розцінювати як упереджене ставлення. 

Та попри це, пишатися є чим! 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: