Завантаження ...
banner

Перехрестя Шевченка і Корчагіна: чи правильно там працюють світлофори?

Сьогодні питання небезпечності перехрестя Шевченка і Корчагіна на черговому засіданні виконкому підняв член виконавчого комітету Віталій Прокопенко. Повідомляє mynizhyn.com. Так дане перехрестя після

перехрестя, Корчагіна, Шевченка, світлофори

Сьогодні питання небезпечності перехрестя Шевченка і Корчагіна на черговому засіданні виконкому підняв член виконавчого комітету Віталій Прокопенко.

Повідомляє mynizhyn.com.

Так дане перехрестя після реконструкції і встановлення нових світлофорів стало небезпечнішим, як стверджує Віталій Олександрович і багато ніжинців. Коли зелене світло горить для водіїв з Корчагіна, одночасно зліва і справа на Шевченка для пішоходів загоряється також зелене світло. Автомобілі повертають, але там йдуть пішоходи, тож небезпека і справді є.

Міський голова Анатолій Лінник сказав, що світлофори на даному перехресті встановили згідно з правилами дорожнього руху. Такі розв'язки на перехрестях і в Чернігові, і в Києві. Також Анатолій Валерійович зазначив, що проект реконструкції перехрестя пройшов державну експертизу і був погоджений з правоохоронними органами.

При повороті на Шевченка з Корчагіна водії мають пропустити всіх пішоходів, а вже потім їхати. 

Це питання звісно довивчають у виконкомі, як сказав заступник міського голови Григорій Олійник, але світлофори на перехресті працюють згідно правил і встановлених норм. "Проблема не у світлофорах, а у водіях. Бачачи пішохідів, вони всеодно їдуть і нікого не пропускають", - сказав Григорій Миколайович. 

Ніжинські водії довго звикали до кола біля зупинки Об'їжджа, а тепер мають звикнути до нової розв'язки на перехресті Шевченка і Корчагіна та пропускати пішоходів.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: