Завантаження ...
banner
banner

Не зміг без криміналу: в Ніжині раніше судимий чоловік поцупив відеореєстратор

Ухвалою слідчого судді Ніжинського міськрайонного суду від 23.09.2020 задоволено відповідне клопотання прокурора та правопорушнику обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою

крадіжка, відеореєстратор, прокуратура

Ухвалою слідчого судді Ніжинського міськрайонного суду від 23.09.2020 задоволено відповідне клопотання прокурора та правопорушнику обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою. 

Досудовим розслідуванням встановлено, що раніше неодноразово судимий за вчинення злочини проти власності мешканець міста Славутич влаштувався на роботу на одному з підприємств міста Ніжина.

Даний чоловік у лютому 2020 року звільнився з місць позбавлення волі умовно-достроково, однак  не відбувши цей строк, в денний час викрав  відеореєстратор з автомобіля місцевого мешканця, який був припарковано біля одного з ринків міста.

Досудове розслідування триває. Чоловіку за скоєний злочин загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до 5 років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Ніжинська місцева прокуратура

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: