Завантаження ...
banner
banner

У мери Ніжина хочуть двоє Приходьків, одна жінка і 8 інших кандидатів

Завершилась реєстрація кандидатів у мери та депутати. Міська територіальна виборча комісія зареєструвала 11 кандидатів на посаду міського голови Ніжинської ОТГ та 391 кандидата у депутати міської

вибори, кандидати, мер

Завершилась реєстрація кандидатів у мери та депутати. Міська територіальна виборча комісія зареєструвала 11 кандидатів на посаду міського голови Ніжинської ОТГ та 391 кандидата у депутати міської ради. Про це Ніжин.City повідомила Ірина Разон, голова міської ТВК.

На місцеві вибори у Ніжинській громаді йдуть 11 політичних сил: ВО"Батьківщина", ПП "Європейська солідарність", "Удар", " За майбутнє","Наш край", "Сила і честь", " Рідний дім", "Радикальна партія Олега Ляшка", " Опозиційна платформа - За життя", "Самопоміч", "Слуга народу".

Хто ж вони, кандидати на очільника міста?

(Інформація розміщена в алфавітному порядку. Автобіографії написані самими кандидатами при подачі документів на реєстрацію)


Олег Григорович Баранков

вибори, кандидати, мер

Народився 11 лютого 1955 року у місті Ніжин Чернігівської області.

Громадянин України. Освіта вища. Працює децентом кафедри теорії та історії права та конституційного права в Національному університеті фіскальної служби України Міністерства фінансів України.

Член політичної партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ».

Представницький мандат відсутній.

Судимість відсутня.

Проживає місто Ніжин


Микола Григорович Донченко

вибори, кандидати, мер

Народився 15 грудня 1954 року в с.Кунашівка Ніжинського району Чернігівської області. В 1960 році пішов до школи, в 1968 році закінчив школу. В 1972 році по 1974 рік служба в лавах Радянської Армії. Потім працював в колгоспі ім.Подвойського. В 1976 році почав працювати в АТП 17406 водієм. В 1992 році почав займатися перевезенням пасажирів. В 1998 році по 2000 рік директор заводу продтоварів. На даний час пенсіонер. Одружений, має доньку та сина, а також онука. Не судимий, під слідством не перебуваю. Безпартійний.


Олександр Михайлович Кодола

вибори, кандидати, мер

Дата та місце народження: 17.02.1982 року, м. Чернігів, Чернігівська область.

Громадянин України. Освіта вища. В 2001 році закінчив Чернігівський радіомеханічний технікум, радіотехнічний факультет. В 2007 році закінчив Чернігівський державний технологічний університет, механіко-технологічний факультет. У 2017 році здобув науковий ступінь кандидата економічних наук. Місце роботи та займана посада: ТОВ «Житло-сервіс», комерційний директор.

Партійність – Голова ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «ЗА МАЙБУТНЄ»

Представницький мандат відсутній. Судимості не має.

Адреса місця проживання: м. Ніжин.


Валерій Валерійович Козирєв

вибори, кандидати, мер

"Українець за громадянством, національністю і переконаннями.

Корінний ніжинець. Все, що я маю і чого я досяг, пов’язане з Ніжином.

Народився 16 травня 1972 р. у багатодітній робітничій сім’ї. Мої батьки все життя тяжко працювали на заводі: батько - водієм вантажних автомобілів, мама - в цеху, а згодом - прибиральницею в музичній школі, бо мала суміщати роботу і виховання трьох дітей. Сам я, як кажуть в Ніжині, “магерський”. Там знаходиться наше родинне гніздо, садиба, якою родина Козирєвих володіє без малого 100 років. Моя бабуся по батьковій лінії казала, що наші предки “Ніжин ставили”. У метричних книгах міського архіву зберігся запис про шлюб моїх пращурів, де зазначено, що прапрадід - козак, а прапрабабуся - козачка. Можливо, саме через козацьку кров мені передалася тяга до вільної думки, обстоювання честі, гідності і свободи.

Пишаюся своєю родиною. З дружиною разом понад 27 років. Виховали двох дітей: доньку й сина. Разом займаємося сімейною справою – мережею «Аптек нашого міста», яка користується попитом у наших містян і розрослась до спеціалізованих фармацевтичних закладів: має у своєму складі і міжлікарняну аптеку, і формат аптеки біля дому, і аптеку мами й малюка. Останній із наших спільних проєктів - “Перша аптека Лівобережжя” - аптека-музей. Але найбільший наш скарб - наші колеги, фахівці, наш трудовий колектив, а це понад пів сотні фармацевтів, провізорів та адміністраторів.

Все, що починаю, прагну зробити якнайкраще. Батьки мені казали: "Вчись сину!" - і я вчився, навчання і науку любив. Рідну п’яту школу закінчив із золотою медаллю. У Київському Вищому Військово-Морському політичному училищі отримав диплом із відзнакою. Під час військової служби був заступником командира роти з питань роботи з особовим складом загально-військового навчального центру Міністерства Оборони України.

З поверненням до рідного міста розпочав підприємницьку діяльність. Очолював відділ маркетингу ТОВ “Медікус-2”, згодом - ніжинську філію No1 ТОВ “Інтерфарма-Київ”. 2008 року заснував власну справу у сфері реалізації лікарських засобів. Директор ТОВ “Аптека No13”.

Активно обстоюю інтереси ніжинської громади. 2006 року був обраний депутатом міської ради за списком “БЮТ”. Був членом депутатської комісії з питань земельних відносин, будівництва та ЖКГ. Був одним із активістів, хто протидіяв розміщенню хімічного виробництва в Ніжині. Упродовж трьох років в судовому порядку за підтримки природо-охоронної прокуратури та однодумців боровся проти незаконного рішення Ніжинської міської ради про зменшення природо-охоронних смуг р. Остер. Разом з однодумцями успішно протидіяв провладній більшості міської ради щодо змін генерального плану Ніжина, що завдали б шкоди екології та рекреаційним зонам Ніжина. Була зупинена спроба виведення із зони рекреації та знищення шляхом забудови природо-охоронних смуг річки Остер і пам’ятки ландшафтного парку ХVIII ст. “Графський парк”.

Маю принципову політичну позицію. 2009 року вийшов із фракції ”БЮТ” через принципові розбіжності у поглядах з її керівництвом. Ініціював створення в Ніжинській міській раді депутатської групи "Громадський рух Ніжина”. 2010 року вступив до партії “УДАР”. Брав активну участь у подіях “Революції гідності”. З початком російської агресії займався волонтерською діяльністю. Ми, як і багато інших ніжинців, за власні кошти закуповували амуніцію, необхідні речі, передавали продукти харчування та медикаменти для наших військових на передовій у зоні АТО.

Прагну захистити ніжинців від протиправних дій та рішень місцевої влади. З цією метою 2019 року разом з колегами-юристами створив ГО “Ніжинська правозахисна спілка”. Серед останніх питань в активі спілки - судова відміна рішення міської влади щодо позбавлення права на пільговий проїзд дітей із багатодітних родин та правова підтримка звернення представників громади до правоохоронних органів, оскарження нецільового використання бюджетних коштів фонду розвитку місцевою владою.

Люблю Ніжин і хочу зробити його ще кращим. Вважаю, що історія мого успіху не можлива без успіху нашого міста. Хочу, щоб наші діти були вдячні за те, яким любитимуть Ніжин наші онуки."


Анатолій Валерійович Лінник

вибори, кандидати, мер

Народився 8 вересня 1968 року. Місце народження: Україна, місто Ніжин Чернігівської області.

Громадянство: України. Освіта: вища. У 1992 році закінчив Ніжинський державний педагогічний інститут імені Миколи Гоголя, отримав диплом за спеціальністю фізика та математика. У 2002 році закінчив Кременчуцький інститут економіки та новітніх технологій отримав диплом за спеціальністю облік і аудит. У 2019 році закінчив Національну академію управління при Президентові України отримав диплом за спеціальністю публічне управління та адміністрування.

Посада (заняття): міський голова міста Ніжина.

Місце роботи: виконавчий комітет Ніжинської міської ради Чернігівської області.

Партійність: безпартійний. Наявність чи відсутність представницького мандата: міський голова міста Ніжин.

Наявність чи відсутність судимості: судимість відсутня.

Адреса місця проживання: місто Ніжин.


Михайло Васильович Приходько

вибори, кандидати, мер

Народився 3 лютого 1958 року в с. Салтикова Дівиця Куликівського району Чернігівської області, українець.

З 1965 по 1975 рр. навчався в Салтиково-Дівицькій середній школі.

З 1975 по 1976 рр. навчався в Ніжинському СПТУ-13, яке закінчив з відзнакою. Отримав спеціальність машиніст бульдозера, скрепера, грейдера.

З 1976 до 1981 рр. навчався в Українському інституті інженерів водного господарства, який закінчив з відзнакою, отримавши кваліфікацію інженера-гідротехніка.

У 1999 році закінчив фінансово-економічний інститут перепідготовки при Чернігівському технологічному інституті за спеціальністю “Фінанси”, здобувши кваліфікацію економіста.

У 2003 році закінчив Українську Академію державного управління при Президентові України з відзнакою, магістр державного управління.

Свою трудову діяльність розпочав в 1976 році машиністом бульдозера Чернігівського БМУ-59, тресту «Чернігівводбуд». Після навчання працював майстром Борзнянської ПМК–116, тресту “Чернігівводбуд”.

З 1981 по 1991рр. – інженер –геодезист, виконроб III дільниці, начальник ПМК-58 м. Ніжина.

З 1991 по 1994 рр. – голова спілки орендаторів АП ПМК-58.

Починаючи з 1994 по 2013 рр. – міський голова міста Ніжина.

З жовтня 2015 по січень 2017 рр. Працював слюсарем-ремонтником на ПрАТ «Ніжинськийцегельний завод».

На даний час працюю механіком з виробництва на ПрАТ «Ніжинський цегельний завод».

Сімейний стан: одружений, маю доньку та сина.

Дружина - Приходько (Чала) Людмила Іванівна, 1961 р.н., українка, працює заступником директора з навчально-виховної роботи Ніжинської гімназії № 3.

Позапартійний. Представницького мандату не маю. Судимість відсутня.

Відзначений:

1. Знаком “Відмінник освіти України” – 22.10.1999р.,

2. Почесною грамотою Міністерства освіти і науки України – 26.09.2000р.

3. Почесною грамотою Міністерства культури і мистецтв України, ЦК профспілки працівників культури України – 09.09.2003р.

4. Почесною відзнакою Міністерства культури і мистецтв України – 26.09.2003р.

5. Почесною грамотою Кабінету Міністрів України – 25.04.2007р.

На теперішній час зареєстрований і проживає разом з дружиною в м.Ніжині.


Михайло Михайлович Приходько

вибори, кандидати, мер

Народився 14 липня 1996 року в місті Чернігів, Чернігівської області, українець.

З 2000 по 2011рр. навчався в навчально-виховному комплексі «Загальноосвітня школа І-Ш ступенів - інформаційно-технологічний ліцей №16 «Чернігівської міської ради».

З 2011 по 2014 рр. навчався в Чернігівському професійному ліцеї залізничного транспорту.

З 2016 по 2018 рр. проходив службу в Збройних силах України.

З серпня 2018 року та на даний час працюю механіком з виробництва в ФОП «Мозговий В.М.» м. Ніжин.

Сімейний стан: неодружений.

Позапартійний. Представницького мандату не має. Судимість відсутня.

На теперішній час проживає в м. Ніжин.


Костянтин Миколайович Смалій

вибори, кандидати, мер

Народився 7 вересня 1976 в місті Ніжин, Чернігівська область.

Громадянство: громадянин України.

Відомості про освіту : Освіта вища. У 1998 році закінчив Ніжинський педагогічний інститут імені Миколи Гоголя, факультет історії та народознавства. З 2019 року навчається у Національному університеті "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка на факультеті фізичного виховання.

Відомості про трудову діяльність:

2000 – 2002 рр.: тренер-викладач ДЮСШ «Спартак»

2002 - 2012 рр.: тренер-викладач ДЮСШ Чернігівської обласної ради

2012 – 2016 рр.: тренер-викладач КДЮСШ Чернігівської обласної організації «ФСТ «Спартак»

2017 – 2018 рр.: тренер-викладач КЗ ОДЮСШ з олімпійських видів спорту Чернігівської обласної ради

2019 – по нині: тренер-викладач Обласна ОДЮСШ «Олімп» Чернігівської обласної ради.

Відомості про посаду, місце роботи (заняття): тренер-викладач, Обласна ОДЮСШ «Олімп» Чернігівської обласної ради.

Громадська робота (в тому числі на виборних посадах):

Голова громадської організації «Клуб спортивних єдиноборств «Спарта», Засновник громадського формування «Мобільна самооборона», Голова Чернігівської обласної організації політичної партії «Об’єднання «САМОПОМІЧ».

Депутат Ніжинської міської ради VII скликання

Партійність: член політичної партії «Об’єднання «САМОПОМІЧ»

Склад сім’ї : одружений, виховує сина та донечку.

Місце проживання: місто Ніжин.

Відомості про наявність чи відсутність представницького мандата:

Депутат Ніжинської міської ради.

Судимість відсутня.


Тетяна Павлівна Смолінська

вибори, кандидати, мер

Народилася 27 вересня 1975 року. Місце народження: село Межисить, Ратнівського району, Волинської області;

Громадянство: громадянин України;

Освіта: вища. У 2001 році закінчила Івано- Франківську державну медичну академію за спеціальністю «Лікувальна справа» та здобула кваліфікацію лікаря-лікувальника;

Посада (заняття): завідувач поліклініки ;

Місце роботи: Київська клінічна лікарня на залізничному транспорті №3;

Партійність: безпартійна;

Наявність чи відсутність представницького мандата: представницький мандат відсутній;

Судимість відсутня; Адреса проживання: м. Ніжин.


Юрій Юрійович Хоменко

вибори, кандидати, мер

Народився 16 вересня 1982 року. Україна, Чернігівська область, м. Ніжин. Громадянин України,час проживання на території України на день виборів 37 років. У 1999 році закінчив середню школу-гімназію №3 м. Ніжин. З 1999 по 2004 роки навчався у Ніжинському педагогічному університеті ім. Гоголя на факультеті «Історія та правознавство». З 2000 року працюю приватним підприємцем

Власні проекти мають успіх в місті та стабільно працюють до сьогодні. Серед них:

Комп’ютерний магазини «Альянс»; Туристична агенція «Альянс Тур»/ «TUI»

Кафе Бар «Le Grand». Один із засновників туристичної мережі «Tours&Tickets» м. Київ

Власник кафе «Боївка». Директор з направлення автоматизаціі бізнесу «Альянс Аудит».


Олег Вікторович Щербак

вибори, кандидати, мер

Громадянин України, народився 24 липня 1962 року в місті Ніжині Чернігівської області, проживаю в місті Ніжині, вул. Карнаухова, 29. Не одружений, судимість відсутня.

Освіта вища.

1979 році закінчив середню школу № 10 міста Ніжина Чернігівської області.

1979-1980- навчався в ТУ-18 міста Ніжин, отримав спеціальність монтажник електро-радіоапаратури.

1980 рік працював монтажником електро-радіоапаратури на заводі «Прогрес» міста Ніжина.

1980-1982 рік служба в лавах армії.

1982-1987 рік навчався в Ніжинському педагогічному інституті імені М.Гоголя. спеціальність вчитель.

1987 - 1990 рік - працював вчителем Вертіївської середньої школи Ніжинського району Чернігівської області.

1990-1993 рік - працював судовим виконавцем Ніжинського міського суду Чернігівської області.

1993-1995 рік - працював державним нотаріусом Ніжинського району Чернігівської області.

1997 рік 1999 рік працював в СК «Оранта» міста Києва.

2000 рік закінчив Київський університет ім. Т.Г. Шевченка, (спеціальність - суд, прокуратура, адвокатура).

2000 -2002 рік працював приватним підприємцем по наданню юридичних послуг.

2002 року і по теперішній час працюю адвокатом, є членом Чернігівської обласної колегії адвокатів. Стаж адвокатської діяльності починаючи з 03.08.2002 року і по теперішній час ( 18 років)

З 2002 року і по теперішній час - голова громадської організації юридичне об’єднання «Адвокат».

З 2015 року депутат Ніжинської міської ради Чернігівської області VІІ.

Позапартійний.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: