Завантаження ...
banner
banner

Парк Шевченка частково повертається ніжинській громаді

Парк Шевченка повертається громаді Ніжина. Майже повністю. У орендарів залишається кілька об'єктів, решта переходить у власність ніжинців.

парк Шевченка, зміни, договір оренди, об'єкти

Парк Шевченка повертається громаді Ніжина. Майже повністю. У орендарів залишається кілька об'єктів, решта переходить у власність ніжинців. 

Проект рішення Про внесення змін до договору оренди цілісного майнового комплексу муніципального закладу культури «Шевченківський парк» від 29.04.2000 року та до договору оренди земельних ділянок, як зазначили на сесії, цим літом уже розглянули "вздовж і впоперек", його вивчили на всіх депутатських комісіях і воно остаточно узгоджене з орендарем, адже повернутися в комунальну власність об'єкти можуть тільки за згодою орендаря, яким є ПТ «Партнер».

Детальніше за посиланням

Як зазначив заступник міського голови Г. Олійник, орендар звільнив ті приміщення, які йому нецікаві. 

ПТ «Партнер» залишається орендарем таких об'єктів: Шахматний павільйон, кафе "Буратіно", земельної ділянки, де був Літній кінотеатр та за ним об'єкти, де розміщені атракціони. 

Рішення мали прийняти сьогодні, адже, у разі його неприйняття, процес затягнеться і міська громада не зможе розпоряджатися парком у законний спосіб.

Начальник управління комунального майна та земельних відносин Ірина Онокало зазначила, що на даний час орендарі сплачують 3% орендної плати, а коли буде врегульовано цей договір, будуть сплачувати 9%.

"За" проголосували 22 депутати із 24 присутніх. Можливо, тепер центральний міський парк почне потроху змінюватись на краще?..

Валентина Пильник
Фото з мережі



 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: