Завантаження ...
banner

Судитимуть ніжинського водія, який в стані сп’яніння вчинив ДТП, де постраждала дитина

Ніжинською місцевою прокуратурою 28.09.2020 до суду направлено обвинувальний акт щодо ніжинця, який, перебуваючи в стані сп’яніння, вчинив ДТП, внаслідок якого постраждала дитина

прокуратура, ДТП, суд, прокуратура, дитина

Ніжинською місцевою прокуратурою 28.09.2020 до суду направлено обвинувальний акт щодо ніжинця, який, перебуваючи в стані сп’яніння, вчинив ДТП, внаслідок якої постраждала дитина.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 02.08.2020 ніжинець,  керуючи у стані алкогольного сп’яніння автомобілем марки «ВАЗ 2101», рухаючись автодорогою з села Перебудова Ніжинського району до міста Ніжина, на ділянці заокруглення дороги  не обрав безпечну швидкість руху з урахуванням дорожньої обстановки, у результаті чого втратив контроль за рухом керованого транспортного засобу, що призвело до виїзду даного автомобіля на узбіччя та перекидання транспортного засобу. Внаслідок ДТП  малолітній пасажир автомобіля отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому руки, перелому ребер.

Горе-водію загрожує штраф до 85000 грн. або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Ніжинська місцева прокуратура
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: