Завантаження ...
banner

ВО “Батьківщина” підтримує на виборах міського голови Ніжина Олександра Кодолу

Чернігівська обласна організація Всеукраїнського об’єднання "Батьківщина" заявляє про підтримку кандидата на посаду міського голови Ніжина. Ним є народний депутат України VIII скликання Олександр Кодола

ПОЗИЦІЯ



Чернігівська обласна організація Всеукраїнського об’єднання "Батьківщина" заявляє про підтримку кандидата на посаду міського голови Ніжина. 

Ним є народний депутат України VIII скликання Олександр Кодола.

Олександр Кодола, За майбутнє, ВО Батьківщина, підтримка

Зокрема у заяві йдеться:
 
“Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина" завжди ставила на меті захист інтересів простих громадян. Особливо зараз в непрості часи, які переживає наша країна.  Менше ніж через місяць громадяни України будуть обирати місцеві ради, голів міст і територіальних громад.

Місцеві вибори, які відбудуться 25-го жовтня, є шансом на зміни, можливістю перезавантажити некомпетентну владу та припинити експерименти над країною.

Ми маємо єдину надійну команду кандидатів в депутати до Ніжинської міської ради - людей порядних та професійних. У той же час Чернігівською обласною організацією Всеукраїнського об’єднання “Батьківщина” було вирішено не виставляти кандидатуру на посаду міського голови, а підтримати кандидатуру Олександра Кодоли.

Сьогодні Ніжин знаходиться в потужній, системній управлінській кризі. Ця криза пов’язана із непрофесійною та неефективною владою.

Завдання цих місцевих виборів – об’єднатися і показати, що українці й громади – велика сила, яка розуміє, що роблять з країною, і яка має усвідомлення того, що політика повинна бути діаметрально змінена – коли всі ресурси працюватимуть на Україну й українців.

Ми знаємо Олександра Кодолу, як ефективного політика і досвідченого управлінця, справжнього патріота України. Він реальними справами довів, що у Ніжина є потенціал, він  може і повинен розвиватися. У центрі уваги його депутатської діяльності завжди стояли інтереси Ніжина та ніжинців. 

Саме тому "Батьківщина" підтримує на виборах ніжинського міського голови Олександра Михайловича Кодолу.

Ми переконані, що в Олександра Кодоли, як і у команди "Батьківщини",  основне завдання – це захист інтересів людей, задоволення їхніх матеріальних та духовних потреб, належний порядок у громаді Ніжина".

Нагадаємо, що Олександр Кодола також очолює Ніжинський територіальний список кандидатів партії "ЗА МАЙБУТНЄ" до Чернігівської обласної ради.

Олександр Кодола, За майбутнє, ВО Батьківщина, підтримка
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: