Завантаження ...
banner
banner

До міськлікарні госпіталізують ніжинців з важкими формами пневмонії

На сьогоднішній день у НЦМЛ стаціонарно лікується 195 пацієнтів. У провізорному відділенні №1 перебуває 36 пацієнтів, з них 22 – з пневмонією, 14 – з COVID-19. У провізорному №2 – 37 пацієнтів

лікування, пневмонія, коронавірус, ГРВІ, грип

На сьогоднішній день у НЦМЛ стаціонарно лікується 195 пацієнтів. У провізорному відділенні №1 перебуває 36 пацієнтів, з них 22 – з пневмонією, 14 – з COVID-19. У провізорному №2 – 37 пацієнтів (із пневмонією – 7, із коронавірусом – 30. У інфекційному відділенні лікується 29 пацієнтів. Про це повідомив генеральний директор О. Костирко.

Обслуговує Ніжинська міська лікарня жителів Ніжинської ОТГ та жителів Ніжинського району.

"Збільшилася кількість пацієнтів, які госпіталізуються до міської лікарні, переважно з важкою пневмонією, що потребує кисневої підтримки, антибактеріальної терапії й інтенсивного лікування", – підкреслив О. Костирко.

Також за минулий тиждень збільшилася кількість хворих на ГВРІ та грип. Хворих нарахували аж 166, що на 24 більше, ніж позаминоголого тижня. Серед них 82 – діти і 84 – дорослі.

На самоізоляції, за словами директора КНП «Ніжинський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Оксани Калініченко, перебуває 277 ніжинців, хворих на COVID-19.

Валентина Пильник
Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: