Завантаження ...
banner
banner

Спортивно-розважальне свято до Міжнародного дня захисту дітей

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань.

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.

З цієї нагоди, 1 червня 2015 року у місті Ніжині по вул. Прилуцькій (мікрорайон Гуньки) відбулося спортивно-розважальне свято, яке організував Міський центр фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх". Основною метою такого свята є залучення дітей до фізичної культури та спорту, а також покращення фізичного стану за допомогою фізичних вправ та рухової активності, адже рух - це життя, а діти - це наше майбутнє!

Погода зробила справжній подарунок кільком сотням дітей та їх батькам, які цього сонячного ранку завітали на свято і стали учасниками цікавих конкурсів та естафет.

Розпочалось свято з показового виступу ракето-модельного гуртка (керівник гуртка – Преданіков Денис), а естафету цього захопливого видовища прийняв на себе гурток авіа-моделістів (керівник гуртка Іванютін Юрій). Проведення спортивно-розважального свята супроводжувалось виступами художньої самодіяльності вихованців ЗОШ I-IIIст.. № 17 та естрадно-гімнастичного колективу «Ефект».Зокрема, для найменших учасників було організовано анімаційне шоу.

Серед старших дітей проводились спортивно-розважальні конкурси та естафети: «веселі старти», перетягування канату, віджимання від підлоги, підтягування – до речі було багато бажаючих дівчат, які показали гарні результати та продемонстрували свою силу, впевненість та волю до перемоги.

Родзинкою свята стала справжня польова каша, яку діти разом з батьками смакували з великим задоволенням, а на десерт було морозиво. 
Усі учасники та присутні отримали подарунки та безліч позитивних емоцій.
 
Міський центр фізичного здоров’я «Спорт для всіх» висловлює подяку тим людям, які не залишились осторонь і не є байдужими до дітей, а саме секретарю Ніжинської міської ради В’ячеславу Івашину, депутату Ніжинської міської ради Сергію Дзюбі, директору «Ніжинського міськмолокозаводу» Віталію Пустовіту, ПП «Лотос», в особі Сергія Лук’янченка, та спонсорам свята Віталію Кравчуку, Сергію Гаценку, а також спеціальному авіаційному загону оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС України. 

"Спорт для всіх"
Фото: Тетяни Марченко
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: