Завантаження ...
banner

Ніжинський елеватор «Кернела» встановив рекорд

Елеватор «Дружба-Нова» (Ніжинський елеватор агрохолдингу «Кернел») встановив рекорд з відвантаження зерна на залізничний транспорт, завантаживши за 26 годин 86 вагонів-зерновозів, або більше

елеватор «Дружба Нова», зерно, рекорд

Елеватор «Дружба-Нова» (Ніжинський елеватор агрохолдингу «Кернел») встановив рекорд з відвантаження зерна на залізничний транспорт, завантаживши за 26 годин 86 вагонів-зерновозів, або більше ніж півтора маршрута.

«Колеги з Ніжинського елеватора вирішили, що вихідні найкращий час для того, щоб виконати навантаження 86 вагонів-зерновозів за 26 годин!» – написав на своїй сторінці у Facebook керівник служби залізничної логістики «Кернела» Михайло Кравченко.

Разом з тим він зауважив, що можна багато завантажити, і не мати можливості відправити вагони, а можна відправити і отримати “пробку” в портах.

«Перевезення РРМП (перевезення «Укрзалізниці» за узгодженим графіком руху – прим. ред.) дозволило скоротити оборот вагонів і не тільки», – зазначив Кравченко.

Елеватор «Дружба Нова» був запущений в експлуатацію у 2019 році. Потужність з одночасного зберігання зерна становить 123,8 тис. тонн. Підприємство має одну точку відвантаження зерна на залізничний транспорт потужністю 1650 тонн на добу.

Джерело: agrotimes.ua
Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: