Завантаження ...
banner

Розформування військової частини у Ніжині відтермінували на 1 рік

Сьогодні, 22 жовтня, депутати VII каденції зібрадлися на свою завершальну 81 чергову сесію. Повідомляє mynizhyn.com. У різному депутати заслухали Яковенка Олександра, який доповів стосовно

військова частина, ліквідація, призупинення

Сьогодні, 22 жовтня, депутати VII каденції зібрадлися на свою завершальну 81 чергову сесію.

Повідомляє mynizhyn.com.

У різному депутати заслухали Яковенка Олександра, який доповів стосовно ситуації з військовою частиною А 4558.

"На сьогоднішній день ситаація у військовій частині наступна - продовжується вивіз техніки озброєння, у середньому в день вивозять від 2-4 до 8 автопоїздів, - розповідає Олександр Борисович. - На території частини розміщені 40 контрактників, які займаються завантаженням, розвантаженням і відправкою. Військові і СБУ контролюють завантаження.

Буквально сьогодні вранці відбулася розмова виконуючого обов'язки командування частини 4558 із Командуванням Сил логістики. Вчора була підписана деректива про призупинення розформування військової частини на один рік. Скорочують лише 30 вакантних посад. Територія залишається за військовою частиною.

Письмового підтвердження і цієї дерективи з підписом ще немає".

Тож на розгляд депутатам подали ще одне звернення на захист військової частини.

Також Олександр Яковенко сказав, що працівники військової частини бояться звільнення, тому звернення не підписували і особисто на сесію не прийшли, бо це також може зашкодити тим діям, які вже зроблені для призупинення ліквідації військової частини. 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: