Завантаження ...
banner

У Ніжині знову працює кінотеатр

Кінотеатр "Космос" у Ніжині знову працює. На своїй сторінці у Facebook кінотеатр ще вчора розмістив новий розклад кіносеансів. Повідомляє mynizhyn.com. Нагадаємо, з 19-го жовтня Ніжин потрапив у «червону» зону карантину

червона зона, карантин, кінотеатр

Кінотеатр "Космос" у Ніжині знову працює. На своїй сторінці у Facebook кінотеатр ще вчора розмістив новий розклад кіносеансів. Дивись афішу на https://mynizhyn.com/afisha.html
 
Повідомляє mynizhyn.com.
 
Нагадаємо, з 19-го жовтня Ніжин потрапив у «червону» зону карантину. Серед заборон була і робота кінотеатрів. Проте, як повідомили у Міністерстві культури та інформаційної політики, в Україні дозволили працювати кінотеатрам у «червоній» зоні.
 
Відповідне рішення прийнято Державною комісією з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій за ініціативи Міністерства культури та інформаційної політики та представників мереж кінотеатрів. 
 
«Таке рішення не тільки дозволить глядачам отримати «свіжий ковток повітря» від нових фільмів чи вистав, але й дозволить вижити культурним інституціям в період карантину», - йдеться в повідомленні.
 
За матеріалами Високого Валу
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: