Завантаження ...
banner

Близько 140 тон солі: комунальники Ніжина готуватимуть протиожеледний засіб

Уже скоро барвиста осінь передасть свою владу білій та крижаній зимі. Вже на початку випадання першого снігу проїжджа частина та тротуари Ніжина можуть перетворитись на дзеркальну ковзанку. Для

сіль, суміш, КП

Уже скоро барвиста осінь передасть свою владу білій та крижаній зимі. Вже на початку випадання першого снігу проїжджа частина та тротуари Ніжина можуть перетворитись на дзеркальну ковзанку. Для боротьби з ожеледицею та запобігання нещасних випадків пов’язаних з травматизмом мешканців для потреб Ніжина було закуплено технічну сіль, повідомляє unenizh.org.ua.

Комунальне підприємство “Виробниче управління комунального господарства” 23 жовтня провели великий обсяг робіт з заготівлі технічної солі, призначеної для приготування піщано-соляної суміші проти ожеледиці. 

До залізничної станції Ніжин було доставлено 2 вагони реагенту. З залученням декількох бригад працівників підприємства відбулось вивантаження солі з вагонів. Працював навантажувач та вантажівки, що перевозили сіль на територію КП “ВУКГ”. Загалом завезено близько 140 тон. Відтепер залишається лише приготувати піщано-соляну суміш та використовувати її як протиожеледний засіб на тротуарах та автошляхах міста.

Роботи по заготівлі проведені оперативно та якісно, а це є запорукою того, що дороги Ніжина вже невдовзі зможуть бути захищені від ожеледиці.

сіль, суміш, КП

сіль, суміш, КП

сіль, суміш, КП

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: