Завантаження ...
banner
banner

Стало відомо, коли ніжинські школярі підуть на навчання

Осінні канікули для ніжинських школярів затягнулися. Учора управління освіти провело нараду з директорами закладів загальної середньої освіти Ніжина, де і обговорили це питання. Сьогодні,

канікули, навчання, учні, вчителі

Осінні канікули для ніжинських школярів затягнулися. Учора управління освіти провело нараду з директорами закладів загальної середньої освіти Ніжина, де і обговорили це питання. 

Сьогодні, на засіданні виконкому начальник управління освіти С. Крапив'янський повідомив: "Загальна думка – розпочати навчання з 2 листопада. Більшість за те, щоб навчання відбувалося у звичному режимі – очно. Це стосується всіх ланок школи".

За словами С. Крапив'янського, такої думки дотримуються директори всіх шкіл, крім міського ліцею. Справа в тому, що процес навчання в ліцеї пов'язаний з відвідуванням університету, де наразі навчання є дистанційним, тому, більш за все, для ліцеїстів навчання буде змішаним.

Крім того, С. Крапив'янський повідомив, що загальна кількість учнів Ніжина – 7184, з них зараз хворіє 5, 22 знаходяться на самоізоляції. Щодо педагогів, то їх 618, з них 10 хворих, 3 – на самоізоляції.

Таким чином, процес навчання в школах Ніжина дистанційним не буде. У міському ліцеї форма навчання буде змішана. Сьогодні цю інформацію буде доведено до керівництва всіх навчальних закладів.

Валентина Пильник
Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: