Завантаження ...
banner

Де знайти прихисток ніжинським комунальникам, вирішували на сесії

Наближається зима. Задощило. Де знайти прихисток ніжинським комунальникам, де обігрітися і розмістити робочий інвентар людям, які дбають про чистоту нашого міста? У минулому році у

комунальники, сесія, приміщення

Наближається зима. Задощило. Де знайти прихисток ніжинським комунальникам, де обігрітися і розмістити робочий інвентар людям, які дбають про чистоту нашого міста? 

У минулому році у безоплатне користування комунальникам КП "ВУКГ" виділили нежитлову будівлю по вулиці Успенській (раніше там розміщувалися лабораторія центральної міської лікарні, Чернігівське обласне бюро судово-медичної експертизи та Чернігівський обласний центр медико-соціальної експертизи) на умовах договору позички.

Як відомо, будівля по Успенській уже продалася. Тож на сьогоднішньому засіданні позачергової сесії міськради обговорили питання, де тепер  розмістити комунальників (а їх у Ніжині близько 40 осіб).

Не всі з присутніх депутатів підтримали пропозицію надати нежитлові приміщення (площа 76,1 м. кв) по вулиці Глібова, 5/1, але більшістю голосів саме це рішення було прийняте.

Фото з мережі

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: