Завантаження ...
banner
banner

Уперше за багато років відновили рух електричками з Ніжина на північ Києва

Уперше за тривалий час із Броварів до станцій метро «Лівобережна», «Почайна», «Сирець» та «Берестейська» без пересадок можна доїхати прямою електричкою Ніжин – Борщагівка. Поїзд курсує

електричка, Борщагівка, графік

Уперше за тривалий час із Броварів до станцій метро «Лівобережна», «Почайна», «Сирець» та «Берестейська» без пересадок можна доїхати прямою електричкою Ніжин – Борщагівка. Поїзд курсує з усіма зупинками зранку по буднях. Відправлення зі станції «Бровари» – о 6:00. Про це стало відомо з кількох джерел. Сьогодні графік руху оприлюднили і в «Укрзалізниці».

Зміни відбулися щодо електропоїзда № 6905, який з понеділка до п’ятниці їздив лише до станції «Дарниця». Графік руху на ділянці до «Дарниці» лишився незмінним. Однак електричка тепер ходитиме до «Борщагівки» – північним залізничним півкільцем.


Новий розклад руху електрички № 6905 із Броварів до Борщагівки, по буднях

Зазначимо, поїзд № 6905 у вихідні, як і раніше, курсує до станції «Київ-Волинський» – через «Видубичі» та «Київ-Пасажирський» (центральний вокзал столиці).

Нагадаємо, протягом тривалого часу приміські електрички не ходили в напрямку «Почайни». Кілька років тому рух повністю віддали іншому транспорту, зокрема київським міським електричкам. Наразі Київ – Борщагівка – єдиний приміський поїзд напрямку з Ніжина, зворотнього нема.

За інформацією залізничного блогера Олега Васильєва та джерел «Трибуни» в «Укрзалізниці», електричка № 6905 по буднях змінила графік ще від позавчора, 2 листопада. Джерела посилаються на телеграму по УЗ. Підтвердили зміну руху й окремі пасажири.

Водночас ще вчора, 3 листопада, у пресслужбі «Укрзалізниці» зазначили «Трибуні», що ніяких змін руху електрички № 6905 не відбулося. На станції «Бровари» станом на вчора також не змінили графік. Однак сьогодні на сайті УЗ розклад таки оновили.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: