Завантаження ...
banner
banner

Досвід, успіхи, гордість і радість: Ніжинська станція юних техніків святкує ювілей

Далекий листопад 1945 року став знаменним в житті багатьох дітей Ніжина. Саме тоді розпочалася історія позашкільної науково-технічної освіти в місті. 10 листопада 75 років тому в

Ніжин, СЮТ, ювілей

Далекий листопад 1945 року став знаменним в житті багатьох дітей Ніжина. Саме тоді розпочалася історія позашкільної науково-технічної освіти в місті.

10 листопада 75 років тому в цьому мальовничому містечку було засновано заклад, який нині знають не тільки в Україні, а й далеко за її межами. З тих пір не одне покоління учнівської молоді було виплекане у стінах Ніжинської станції юних техніків.

Багато цікавих конкурсів, різноманітних заходів, змагань було проведено за час роботи закладу. Але найголовніше, що діти отримали змогу в позаурочний час знайти собі улюблену справу до душі.

Сьогодні Ніжинська СЮТ – це заклад, де навчається понад 800 дітей, що мають змогу розвивати природні нахили та творчі здібності з різних напрямів: початково-технічного, спортивно-технічного, художньо-технічного, предметно-технічного та інформаційно-технічного.

75 років – це педагогічний досвід, успіхи вихованців, гордість і радість за їх перемоги. Найбільша нагорода для педагогів СЮТ – це визнання учнями, батьками та громадськістю авторитету того закладу, де вони працюють, якому щодня віддають частинку себе, свого серця. Любов до дітей та професійний підхід до справи дає вагомі результати: щороку вихованці гуртків СЮТ достойно представляють Ніжин на всеукраїнському та міжнародному рівнях.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: