Завантаження ...
banner
banner

Є по документах: як у міськраді пояснили відсутність нової зупинки на площі Франка

Цього тижня у мережі Facebook з'явилась інформація з системи dozorro про те, що у 2018 році Управління ЖКГ та Б Ніжинської міської ради за більше, ніж 185 тис. грн замовило будівництво

зупинка, УЖКГ та Б, площа, пояснення

Цього тижня у мережі Facebook з'явилась інформація з системи dozorro про те, що у 2018 році Управління ЖКГ та Б Ніжинської міської ради за більше, ніж 185 тис. грн замовило будівництво зупинкового комплексу «Площа Івана Франка». В реальності звичайно цього зупинкового комплексу немає.

Дану ситуацію прокоментував на черговому засіданні виконавчого комітету начальник УЖКГ та Б Анатолій Кушніренко:  "Відповідно до Постанови КМУ «Про субвенції державного бюджету» на площі І.Франка передбачалося встановлення зупиночного  6-ти метрового комплексу «Скляна зупинка». Згідно даної Постанови у нас рахується 18 зупинок по місту. При обстеженні місця розташування зупиночного комплексу було з’ясувано, що на даному місці проходить велика кількість комунікацій і 6-ти метрова зупинка (яка була запланована) не може бути встановлена.

Управління  звернулося до членів виконавчого комітету з пропозицією перенести дану зупинку і встановити її на вул. Василівська, що біля базару (поряд з магазином «Двері»), а  4-х метрову, яка була передбачена Постановою КМУ по вул.Василівська, перенесено на вул. Незалежність (біля магазину «Оазис»).

Виконавчий комітет погодив перенесення даних зупинок. На сьогодні ці всі 18 зупинок встановлені і оплачені, а також перевірені правоохоронними службами на предмет відповідності всіх нормативних та установчих актів". 

Також УЖКГ та Б надало роз'яснення на своїй офіційній сторінці у Facebook:

зупинка, УЖКГ та Б, площа, пояснення
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: