Завантаження ...
banner
banner

Перенесення зупинки: проект готовий до реалізації, та чи хочуть цього ніжинці?

Перенесення діючої зупинки з центральної площі до супермаркету "АТБ" – ця тема вже встигла "сколихнути" небайдужих ніжинців. Питання вкотре обговорили на засіданні містобудівної ради

зупинка, перенесення,

Перенесення діючої зупинки з центральної площі до супермаркету "АТБ" – ця тема вже встигла "сколихнути" небайдужих ніжинців. Питання вкотре обговорили на  засіданні містобудівної ради, на яке "розібратися" прийшли дві представниці громади.


Жінки почали розмову з того, що не можна чіпати дерева, яким уже як мінімум 40 років і зазначили, що так і не бачили проекту, згідно якого і мають відбутися ці нововведення.

Т.в.о.директора КП «ВАТПП» Олена Костікова презентувала "нашумілий" проект і підкреслила, що існують норми розміщення автобусних зупинок і саме при встановленні діючої є їх порушення.

Звучали пропозиції перенести зупинку просто під будівлю міськвиконкому, але на це була відповідь: під адміністративними будівлями – не можна.

У ході обговорень присутні озвучили різні думки. Одні наполягали на тому, що все погоджено й законно, таким чином саме біля "АТБ" новій зупинці й місце. Інші ж стверджували, що тоді там буде так само хаотично і невпорядковано, як нині біля ДРАЦСу: люди, машини, магазини, тож наполягали на тому, що потрібно ще раз зважити всі "за" і "проти".

Врешті-решт було зазначено, що на сьогодні проект ще не реалізується і, можливо, до нього буде внесено зміни.

Валентина Пильник

зупинка, перенесення,

зупинка, перенесення,

зупинка, перенесення,

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: