Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині завершили термомодернізацію ЗОШ №10. Фото

11 листопада технічним консультантом компанії НЕФКО Катериною Шишкою та моніторинговим консультантом компанії НЕФКО Ігорем Комковим проведено фінальний моніторинг виконаних робіт з комплексної

термомодернізація, ЗОШ №10, перевірка

11 листопада технічним консультантом компанії НЕФКО Катериною Шишкою та моніторинговим консультантом компанії НЕФКО Ігорем Комковим проведено фінальний моніторинг виконаних робіт з комплексної термомодернізації Ніжинської ЗОШ I-III ст. №10, що виконувались ТОВ «Творець», у рамках проекту «Заходи з енергоефективності в місті Ніжині. Постачання та встановлення всього обладнання і матеріалів для комплексної термомодернізації школи № 10».

Під пильним контролем міського голови Анатолія Лінника, першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорія Олійника, представників компанії НЕФКО, фахівців з технічного нагляду, виконавця робіт, начальника управління освіти Станіслава Крапив’янського, директора загальноосвітньої школи № 10 Сергія Никонця та представників сектору інвестиційної діяльності виконавчого комітету Ніжинської міської ради здійснено огляд виконаних робіт освітнього закладу.

В школі виконано наступний комплекс робіт з комплексної термомодернізації:

- заміна систем внутрішнього та зовнішнього освітлення на енергоефективне на базі LED технології;

- утеплення зовнішніх стін, покрівлі, цоколю, підлоги;

- перекриття над проходами;

- заміна вікон та дверей з улаштуванням ґанків та козирків;

- ремонт скатної покрівлі з улаштуванням водостоку;

- реконструкція системи опалення та теплової ізоляції розподільчих трубопроводів за встановленням ІТП;

- впровадження локальної припливно-витяжної вентиляції з рекуперацією;

- улаштування вогнезахисту та блискавкозахисту;

- облаштування вимощення школи № 10.

Після проведення ретельної перевірки об’ємів та якості робіт з термомодернізації навчального закладу було відзначено належну якість виконаних робіт, що відповідає європейським стандартам та відповідним вимогам. Впровадження даного проекту зекономить енергоресурси закладу.

Міський голова Анатолій Лінник подякував команді з реалізації проекту за злагоджену спільну роботу, спрямовану на досягнення суттєвих показників енергоефективності. Також, Анатолій Валерійович щиро подякував фахівцям компанії НЕФКО за надану допомогу в реалізації проекту з термомодернізації, внаслідок чого Ніжин отримав комфортний енергоефективний навчальний заклад для дітей, який слугуватиме демонстраційним прикладом якісної термомодернізації.

Директор ЗОШ I-III ст. №10 Сергій Никонець від всього персоналу школи, учнів та їх батьків подякував всім, хто приймав участь в перетворенні школи в енергоефективний навчальний заклад, та наголосив, що тепер школа №10 буде справжньою прикрасою міста.

Учасники фінального моніторингу висловили впевненість, що термомодернізація школи №10 – це черговий крок на сталому шляху подальшої термомодернізації інших об’єктів соціальної інфраструктури за сучасними європейськими стандартами. На цьому співпраця з НЕФКО не завершується, у представників даної компанії є подальші пропозиції щодо впровадження в Ніжині нових проектів.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Катерина Симоненко   

термомодернізація, ЗОШ №10, перевірка

термомодернізація, ЗОШ №10, перевірка

термомодернізація, ЗОШ №10, перевірка

термомодернізація, ЗОШ №10, перевірка

термомодернізація, ЗОШ №10, перевірка

термомодернізація, ЗОШ №10, перевірка

термомодернізація, ЗОШ №10, перевірка

термомодернізація, ЗОШ №10, перевірка
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: